Rafael Benitez håber på kontraktforlængelse i Chelsea

Spanierens kontrakt udløber til sommer, og Rafael Benitez har mest fokus på at blive i London-klubben

Rafa vil blive i Chelsea (Foto: AP)
Rafa vil blive i Chelsea (Foto: AP)

Chelsea-manager Rafael Benitez har en ambition om at forlænge sit ophold i Premier League-klubben, hvor han overtog styringen tidligere på sæsonen efter fyringen af Roberto Di Matteo.

- Mange døre kan åbne sig for mig, hvis jeg får succes her, men den vigtigste dør er denne i Chelsea, siger Benitez til avisen The Times.

Den 52-årige spanier, der ikke er populær blandt alle Chelsea-fans på grund af sin fortid som Liverpool-manager, har en kontrakt frem til sommeren.

Se også:

Chelseas nye manager, Rafael Benitez var ikke populær blandt fansene i den uafgjorte kamp mod Manchester City. (Foto: AP/Luca Bruno) Premier League - 25. nov. 2012 - kl. 20:32 Benitez blev buhet ud: Jeg hørte intet

- Jeg vil ikke gå ind i debatten lige nu, fordi min prioritet er at gøre det godt og vinde trofæer i denne klub. Men efter det må vi se, og man ved aldrig.

- Jeg havde forskellige tilbud fra forskellige lande, men min prioritet var at komme til Premier League igen og til en klub, som kunne vinde trofæer.

- Chelsea var en ideel klub at komme til, fordi der fortsat er mulighed for at vinde noget. Hvis vi fortsætter med at spille, som vi gjorde i sejren over Arsenal (søndagens 2-1-sejr, red.), så vil alle være glade, siger Benitez.

Læs mere:

Se også: Chelsea-fans vil boycotte klubben

Flere britiske medier vurderer, at Benitez' muligheder for at blive blev større, efter at Bayern München offentliggjorde, at Josep Guardiola skulle træne tyskerne fra næste sæson af.

Netop den tidligere FC Barcelona-træner var nævnt som potentiel ny Chelsea-manager i næste sæson.

Chelsea har i aften chancen for at spille sig i Liga Cup-finalen på Wembley, hvis holdet på udebane mod Michael Laudrups Swansea kan indhente walisernes 2-0-føring fra den første semifinale.

0 kommentarer
Vis kommentarer