van der Sar sviner David de Gea

Manchester Uniteds spanske målmand er endnu engang havnet i et stormvejr på grund af sine præstationer i Premier League

David de Gea får ikke meget støtte efter sin fejl mod Tottenham. (Foto: AP)
David de Gea får ikke meget støtte efter sin fejl mod Tottenham. (Foto: AP)

Først da Edwin van der Sar fandt sin vej ind i Manchester Uniteds mål, fandt Alex Ferguson en værdig afløser til Peter Schmeichel. Forrige sommer lagde den hollandske keeper dog støvler og handsker på hylden, og lige siden har det været en kamp mellem Anders Lindegaard og David de Gea om hvem, der skulle være van der Sars arvtager.

Lindegaard har i sine seneste kampe vist for meget usikkerhed til, at Alex Ferguson satser på danskeren. Det er dog ingenting i forhold til de bommerter, som de Gea har stået bag - og igen i går mod Tottenham kostede spanieren point for Manchester United.

Læs også:

David de Gea så ikke for godt ud ved Tottenhams udligning. (Foto: PA) Premier League - 21. jan. 2013 - kl. 10:49 TV: Legende: Vælg Lindegaard, Sir Alex

David de Gea boksede alt for dårligt væk i overtiden, og bolden havnede lige for fødderne af Tottenhams Aaron Lennon, der iskoldt spillede Clint Dempsey fri til scoring, og så var en sejr og tre point ændret til en ærgerlig uafgjort og et enkelt point for Manchester United.

de Gea har da også fået på puklen af BBC's ekspert Alan Hansen, og nu blander flere andre sig i koret. Bl.a. de Geas forgænger Edwin van der Sar.

- Gode redninger, men svagt bokset, skrev van der Sar på Twitter.

Se mere:

Se også: Nu igen: Ferguson raser mod dårlig linjedommer

Også Gary Neville var ude med riven efter de Geas indsats mod Tottenham.

- Vi taler om at spille for Manchester United, om at prøve at vinde mesterskabet. Du er nødt til at bokse den bold 15-20 meter væk.

- Schmeichel, van der Sar - han er nødt til at komme op på det niveau, fastslog SkySports ekspert, der selv tidligere har spillet for Manchester United.

1 af 2 Edwin van der Sar havde kæmpe succes i Manchester United-målet. (Foto: Getty Images)
2 af 2 David de Gea får ikke meget støtte efter sin fejl mod Tottenham. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer