Alex Ferguson: Udlændinge skyld i engelsk skuespil

Det er de udenlandske spilleres skyld, at engelsk fodbold er plaget film, mener Manchester United-manageren.

Det er de udenlandske spilleres skyld, at den engelske Premier League har været plaget af sager, hvor spillere har forsøgt at filme sig til frispark og straffespark.

Det mener Manchester United-manager Alex Ferguson, der betragter skuespillet som et onde, som udlændingene har bragt med fra Europa og Sydamerika.

- Der er en forbindelse til de fremmede spillere, der er kommet til vores liga. Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om det, siger Alex Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Søndag står United over for Tottenham og dermed London-klubbens walisiske profil Gareth Bale, der trods sin status som brite flere gange har været anklaget for at falde meget let.

Det samme var tilfældet med Manchester Uniteds Ashley Young i sidste sæson.

Men det er først og fremmest Liverpools uruguayanske spiller Luis Suarez, der er ansvarlig for, at diskussionen er blusset op på ny.

I den forgangne uge indrømmede Suarez at have filmet i en kamp mod Stoke tidligere på sæsonen. Liverpool-manager Brendan Rodgers åbnede i den forbindelse for, at han muligvis vil give sin stjerneangriber en intern straf.

Og Ferguson mener, at det er den rigtige vej at gå.

- FA (det engelske fodboldforbund, red.) har et problem. Hvordan kan man bevise, at en spiller filmede?

- Det er meget svært. Det har FA altid sagt. Er det klubbernes ansvar? I den sidste ende er det sikkert det, siger Alex Ferguson, der peger på, at han selv har opdraget på udenlandske spillere, der har haft svært ved at holde sig på benene.

- Vi gjorde det med Cristiano Ronaldo. Han var kun en ung knægt, da han kom til os, og det tog ham et par år at forstå. Men derefter gik det fint, mener Alex Ferguson.

0 kommentarer
Vis kommentarer