Vantro Laudrup: Hvordan brændte de?

Swansea-manageren storroste sin målmand efter FA Cup-exit mod Arsenal

Målmand Michel Vorm spillede en stor kamp, men kunne ikke gøre noget ved Arsenals sejrsmål kort før tid. (Foto: Empics Sports)
Målmand Michel Vorm spillede en stor kamp, men kunne ikke gøre noget ved Arsenals sejrsmål kort før tid. (Foto: Empics Sports)

Michael Laudrup havde ingen bortforklaringer efter Swansea her til aften røg ud af FA Cup mod Arsenal. At kampen overhovedet skulle hen til 86. minut før Jack Wilshere nedbrød den walisiske forsvarsmur var noget af et mirakel erkendte danskeren på pressemødet efter kampen.

- Det var godt at se min keeper Michel Vorm tilbage i topform, og vi havde også held til at blokere et par store chancer på målstregen. Der var også et par gange, hvor jeg sad og tænkte: 'Hvordan brændte de den?' før de scorede til allersidst. Sidste gang vi mødtes var det os, der scorede til sidst - denne gang gjorde Arsenal det, sagde Michael Laudrup.

Fortjent Arsenal-sejr

For tredje gang på et par måneder spillede Swansea mod Arsenal, men hvor de to første kampe havde mange opløftende elementer for waliserne, så var der ikke det store at indvende mod Gunners-sejren denne gang.

Læs også:

Se også: Laudrup dukket i slutfasen

- Jeg synes kampen var meget lige i første halvleg, men i anden halvleg var Arsenal bedst og sejren var fortjent. Vi forsøgte det vi kunne og jeg synes vi forsvarede os godt. Til tider var det decideret heroisk, men i sidste ende havde Arsenal så mange chancer, at følelsen var, at det kun var et spørgsmål om tid, konstaterede den danske manager, der måtte sluge sit bare tredje nederlag siden starten af november 2012.

- Det her kommer ikke til at koste selvtillid. Vi har allerede vist, at vi er i stand til at vinde kampe, og jeg synes at kampen her atter viste, at vi kan måle os med ethvert hold, sagde danskeren der havde rokeret kraftigt på sit hold til kampe.

Nedprioriteret? Nej da!

Seks nye i startopstillingen gav indtrykket af, at FA Cup'en ikke just var højt prioriteret hos Swansea-manageren, hvilket Laudrup dog afviste.

- Jeg vil aldrig sige, at det er ligegyldigt med et nederlag. Men det er reelt nok at konstatere, at en modstander har vundet fuldt fortjent, erklærede danskeren, der dog ikke var synderligt skuffet over at det ikke endte i forlænget spilletid.

Læs også:

Se også: Laudrup ser frem til vigtig omkamp

- Når modstanderen scorer sejrsmålet så tæt på slutfløjtet, så kunne vi måske godt være ærgerlige over, at vi ikke lykkedes at komme i forlænget. Men det ændrer ikke på at sejren var i orden, mente Michael Laudrup.

0 kommentarer
Vis kommentarer