'Laudrup bliver her'

Michael Laudrup er er varmt emne som José Mourinhos afløser i Real Madrid - men Swansea vil ikke af med den succesrige dansker

Huw Jenkins vil ikke af med sin dansker. (Foto: PA)
Huw Jenkins vil ikke af med sin dansker. (Foto: PA)

Tilløbet har været langt.

Men med successen i Swansea er Michael Laudrups ry som træner så småt ved at nå noget af den højde, det havde, mens han var aktiv.

Faktisk er Laudrup så varmt et navn, at Real Madrids fans i Marca stemte ham ind på tredjepladsen på listen over trænere, de ønsker som afløsere for kontroversielle José Mourinho.

Se også: Laudrup nyder sin store magt

Tirsdag er det så sport.es, der sætter danskeren i forbindelse med sin gamle klub, men ifølge Swanseas bestyrelsesformand, Huw Jenkins, så kan madrilenerne - og andre interesserede - godt glemme det.

- Han gør det´rigtig godt i denne sæson. Jeg har fuldt tiltro til, at han bliver hos os og gennemfører sin kontrakt (der udløber i 2014 - red.), siger Jenkins til BBC.

- Efter vi mistede Brendan (Rodgers - red.) måtte vi foretage store ændringer i løbet af sommeren. Det forholdt vi os til, og det er gået godt. Jeg tror ikke, man kunne have ønsket sig en rarere person som manager end Michael Laudrup, roser Jenkins.

Se også: Michael Laudrup handler på nyt marked

- I forhold til taktikken fra kamp til kamp og, måden, han sætter holdet på og vores tilgang til forskellige kampe bliver han bare bedre og bedre. Så det er kun rimeligt, at han kommer i overskrifterne, konstaterer Huw Jenkins, der ikke vil lade sin guldfugl smutte til Spanien.

- Han er kommet her for at levere et stykke arbejde i et par år, og forsøge at skabe fremgang i vores klub. Det gør han åbenlyst rigtig godt i denne sæson. I sidste ende er han her ikke for at promovere sig selv. Som spiller er han en verdenskendt figur. Som træner har han tiden på sin side i forhold til, hvad han ønsker at opnå.

Men hvis Laudrups ambitioner inkluderer Real Madrid, så må han vente.

Med mindre han gør sin bestyrelsesformand en tjeneste.

Se også: Laudrup nyder sin nullert

- Jeg talte med med Michael om det (Real Madrids interesse - red.). Jeg havde kun et krav - at han tager mig med, joker Jenkins.

I næste uge kan Michael Laudrup tage endnu et skridt op ad successtigen, hvis det lykkes Swansea at forsvare 2-0 føringen, når Chelsea gæster Wales i returmødet i Capital One Cup'en.0 kommentarer
Vis kommentarer