Manager bekræfter: Laudrup henter spansk spiller

25-årige Jose Canas er på vej til Swansea. Det afslører hans nuværende manager

Jose Canas i duel med Lionel Messi. (Foto: AP)
Jose Canas i duel med Lionel Messi. (Foto: AP)

Michael Laudrup forstærker sit Swansea-hold med den spanske midtbanespiller Jose Canas - spørgsmålet er bare, om det først sker til sommer eller allerede i januar.

Det siger Canas' nuværende manager i Real Betis, Pepe Mel.

Den defensive midtbanespiller har kontraktudløb til sommer, og med mindre Swansea forhøjer det afgivne tilbud, så skifter han ikke til den den walisiske succesklub før kontraktudløb.

- Det er blevet besluttet, med mindre Swansea siger andet, at Canas bliver her indtil 30. juni, siger Pepe Mel ifølge ESPN.

Se også: Torsdagens transferrygter: Storklub lurer på FCM-profil

Swansea har angiveligt budt 800.000 pund (knap 8 millioner kroner), men Real Betis ønsker et bud på mindst en million pund for 25-årige Jose Canas, der har spillet i Betis hele sin karriere, og indtil videre er noteret for 54 kampe.

Michael Laudrup har hurtigt høstet anerkendelse for sin evne til at hente billige spillere, som hurtigt gør en forskel. Især indkøbet af kæmpe-hittet Michu, der blev hentet i Rayo Vallecano for blot 18 millioner kroner. Et vanvittigt røverkøb for en spiller, der efter sin ankomst til Swansea har scoret 16 mål i 24 kampe.

Se også: Sådan fik Laudrup sin guldfugl

Den evne - og Laudrups succes i aftes på udebane mod Chelsea - fik i aftes legenden Gary Lineker til at nævne danskeren som kandidat til titlen som årets manager.

Se også: Legende hylder Laudrup: Kan blive årets manager

På rygteplan er Swansea-angriberen Danny Graham på vej til Sunderland, mens Laudrup i forbindelse med angriberen Kenwyne Jones fra Stoke

0 kommentarer
Vis kommentarer