City lægger kassen for Cavani

Hovedrige Manchester City vil have Napoli-angriberen Edinson Cavani - et bud på 410 millioner kroner er afvist

Edinson Cavani er en eftertragtet - og dyr - herre. Men det afskrækker ikke Manchester City. (Foto: AP)
Edinson Cavani er en eftertragtet - og dyr - herre. Men det afskrækker ikke Manchester City. (Foto: AP)

Det var ikke overraskende Manchester City, der i juledagene fik et bud Napoli-angriberen Edinson Cavani på svimlende 410 millioner kroner afvist. Det skriver den engelske avis Daily Mirror.

- Cavani er en kriger, som er indbegrebet af alt det bedste i Napolis ånd og vores tilskuere.

- Det er på grund af det, at jeg har sagt nej til de 55 millioner euro, sagde Napoli-boss Aurelio De Laurentiis dengang.

Læs også:

Se også: Napoli afviser bud på 400 millioner

Cavani selv har udtrykt loyalitet i forhold til Napoli, men udsigten til at komme til Premier League virker alligevel lokkende for uruguayaneren.

- Jeg ved, at der har været interesse fra Premier League. Jeg ved, at jeg vil være en succes i Premier League - og det er en interessant mulighed, siger Cavani.

Læs også:

Se også: City-chok: Mancini eksploderede på Balotelli

Dermed har alle parter nærmest opnået, hvad de ville: Cavani er blevet lun på tanken, og Napoli har fået hævet prisen - så derfor er det helt forventeligt, at Manchester City-sportsdirektør Txiki Begiristain afgiver et nyt bud inden længe.

Det kræver ikke engang, at den hovedrige Manchester-klub sælger problembarnet Mario Balotelli. Milan har ellers vist interesse, men det bliver formentlig et transfervindue uden de store armbevægelser for Milano-klubben, der ikke har de store penge at jonglere rundt med.

0 kommentarer
Vis kommentarer