Laudrup og Swansea må på den igen!

2-2 endte FA Cup-opgøret mellem Swansea og Arsenal efter en hæsblæsende anden halvleg

Det bølgede frem og tilbage, da Swansea tog i mod Arsenal (Foto: PA)
Det bølgede frem og tilbage, da Swansea tog i mod Arsenal (Foto: PA)

Først var de videre, så var de ude, og til sidst stod de med endnu en chance for at komme videre i FA Cup'en.

2-2 sluttede det mellem Swansea og Arsenal på Liberty Stadium efter en underholdende pokalkamp. Michu lignede længe helten for waliserne. Michael Laudrup sendte sin topscorer på banen i det 56. minut, og kun 73 sekunder var Swansea foran 1-0 på mål af Michu - hvem ellers...

Læs også:

Se også: Laudrup: Hold fingrene fra Michu

Arsenal var dog langtfra slået, og efter et stort pres fik London-klubben fortjent udlignet, da indskiftede Lukas Podolski med ni minutter igen klappede bolden ind bag Michael Vorm i Swansea-målet. Kun to minutter senere måtte hollænderen igen hente bolden ud af netmaskerne, da Kieran Gibbs med en smuk helflugter bragte Arsenal på sejrskurs.

Swansea lignede et slået hold, men de trætte walisere fik kæmpet sig tilbage, og Danny Graham fik kun fire minutter før tid lov til at stå alt for fri i Arsenal-feltet, og den formstærke angriber missede ikke. Han udlignede sikkert til 2-2 og sørgede dermed med for, at de to hold skal ud i en omkamp på Emirates Stadium i London.

Bølgede frem og tilbage
Michael Laudrup havde valgt at spare sin spanske topscorer Michu fra start, mens der var genvalg til Danny Graham i front.

Den 27-årige engelske angriber fik kampens første chance, da han tog bolden godt med, men Arsenal-målmand Wojciech Szczesny var vågen og klarede den ellers ganske fornuftige afslutning. 1. halvleg var ganske chancefattig. ingen af holdene risikerede det helt store, så det var meget spil, men få chancer på Liberty Stadium.

Aaron Ramsey gled godt igennem efter en halv time, men fik ikke afsluttet, og Cazorla sparkede i fri position over Swansea-målet fem minutter senere. Halvlegens største mulighed tilfald dog hjemmeholdets Kyle Bartley, der før sæsonen kom fra netop Arsenal. I det 36. minut slog han tyske Per Mertesacker i en luftduel, mens hans hovedstød nøjedes med at kysse overliggeren.

Læs også:

Se også: Sådan fik Laudrup sin guldfugl

Arsenal startede bedst efter pausen, men det var Swansea, der kom foran, da Michu hårdt presset fik passeret Szczesny. Det blev starten på meget underholdende 35 minutter, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Begge hold havde efter Danny Grahams 2-2-scoring chancen for at afgøre kampen. I sidste minut reddede Vorm med en fornem redning Koscielnys hovedstød, og i overtiden sparkede Swanseas Tiendalli i sidenettet.

Allerede onsdag skal Michael Laudrup en tur til den engelske hovedstad for at spille pokalfodbold. I Liga Cup'en semifnale skal Swansea op mod Chelsea på Stamford Bridge.

0 kommentarer
Vis kommentarer