Wenger hylder Laudrup

Arsenal-manageren roser den danske Swansea-manager for evnerne på transfermarkedet

Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Arsene Wenger roser Michael Laudrup for sine indkøb og Swansea for holdets tekniske fodboldspil. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Respekten for Michael Laudrups præstationer med Swansea-mandskabet vokser tilsyneladende støt og roligt i England, og nu melder Arsenal-manager Arsene Wenger sig i koret, der udtrykker respekt for den danske Swansea-manager.

Især udtrykker Wenger respekt for Laudrups evner på transfermarkedet, hvor Laudrup bl.a. har investeret i koreaneren Ki Sung-Yueng og spanierne Michu, Pablo Hernandez og Chico Flores.

Læs også:

Se også: Laudrup må undvære spansk stjerne

- De har købt intelligent ind, siger Wenger ifølge Wales Online.

- Selvfølgelig har Brendan Rodgers skabt grundlaget for det, klubben er i dag, men Michael Laudrup har tilført spillere, han kendte fra Spanien, og det er nogle stærke tilgange.

- De har spillere som Michu, Pablo Hernandez og de Guzman, og de har holdt på spillere som Britton, Rangel og folkene i bagkæden. Swansea er et farligt hold hele vejen rundt, og de har en god sæson.

- Det er en komplet enhed - meget kreative, tekniske og bevægelige, roser Wenger Laudrups mandskab før kampen lørdag, hvor de to hold mødes på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium kl. 16.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen