Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Laudrup nedtoner Suarez-ballade

Michael Laudrup ligger ikke søvnløs, selvom der er ondt blod mellem Swansea-profil og Liverpools kontroversielle Luis Suarez

Ashley Williams nærer ikke de varmeste følelser for Luis Suarez. (Foto: AP)
Ashley Williams nærer ikke de varmeste følelser for Luis Suarez. (Foto: AP)

Der er lagt op til en ganske ondskabsfuld kamp i kampen, når Michael Laudrups Swansea fpr besøg af Daniel Agger og Liverpool.

I denne uge udgav Swansea-profilen Ashley Williams nemlig bogen 'My Premier League Diary', hvor han langer voldsomt ud efter Liverpools kontroversielle og udskældte angriber Luis Suarez.

- Han (Suárez, red.) faldt mere end nogen anden spiller, jeg nogensinde har mødt. Det var så skidt, at jeg var chokeret'. Efter at have spillet mod ham to gange sidste sæson må jeg bare konstatere, at jeg ikke bryder mig om fyren, skriver Williams, der ikke lægger fingrene imellem.

- Suárez har en aura omkring, der siger 'jeg er uopnåelig'. Jeg vil gå så vidt som at sige, at han gik ind til kampen med den dybeste foragt for os alle. Han er længder foran andre, jeg ikke har brudt mig om i den tid, jeg har været i Premier League, skriver Williams videre.

Se også: Laudrup-stjerne i hårdt angreb på Suárez

Som Swansea-manager forholder Michael Laudrups sig dog afslappet til mødet mellem de to fjender.

- Jeg ved ikke om de giver hinanden hånden. Fair play er vigtigt for mig, men hvis to personer ikke vil give hånd, så kommer jeg ikke til at miste søvn over det, siger Laudrup ifølge Daily Star

De manglende håndtryk er efterhånden blevet et fast indslag i Premier League.

Sidste år nægtede Suarez at give Manchester United-backen Patrice Evra, ligesom de franske ærkefjender Samir Nasri og William Gallas også undgår hinanden, når Manchester City og Tottenham mødes.

Husk, at du kan følge kampen live på ekstrabladet.dk fra klokken 14.30...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen