Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Lindegaard: Anderledes udfordringer

Den danske målmand roser aftenens modstander fra West Ham, som satser på andre facetter i deres spil

(Foto: AP)
(Foto: AP)

West Ham indtager 8. pladsen i Premier League efter en flot efterårssæson, hvor oprykkerholdet netop nu er tættere på europæisk fodbold, end de er på nedrykningsstregen.

I aften gælder det så Premier Leagues førerhold fra Manchester United, der hjemme på Old Trafford må påtage sig en klar favoritværdighed, men også har respekt for klubben, der tidligere på sæsonen har formået at få uafgjort mod Uniteds rivaler fra den lyseblå del af Manchester.

Se mere:

Se også: Lindegaard: Jeg har været uheldig

Uniteds danske keeper Anders Lindegaard roser West Hams start i den bedste engelske række, og han er klar over, at det kræver et andet fokus, når man møder hold som West Ham:

- Hold som West Ham har andre udfordringer for dig som målmand. Du skal nulstille dit sind, når du spiller mod Barcelona eller Arsenal, fordi der er en masse småspil og korte afleveringer, som gør, at du hele tiden skal være på dine tæer i og omkring feltet. Men når du spiller mod West Ham, Southampton eller Stoke eksempelvis, så skal man være mere opmærksom på indlæg og dødbolde, og du skal gøre dig klar til de udfordringer, siger den danske målmand til klubbens hjemmeside.

Danskeren er fortsat i hård kamp med David de Gea, og det er langtfra sikkert, at det er ham, der står i målet i aftenens kamp, hvor de fleste engelske medier tror, at han må affinde sig med en bænkplads. Men danskeren er alligevel klar over West Hams opskrift på den hidtige succesrige sæson og roser klubbens måde at gribe kampene an på:

Se mere:

Se også: Schmeichel hylder Lindegaards rival

- Det er en klog måde at gribe det an på i deres første sæson efter at være kommet tilbage. De ved, at hvis de sender mange indlæg ind i feltet, så kommer de også til at score mange mål. Jeg forestiller mig, at det første år, efter man er rykket op, som West Ham er, der handler det hele om overlevelse, derfra kan du så bygge på. Jeg kan godt forstå, hvorfor de har haft succes med deres stil, og det er man nødt til at respektere, siger den danske keeper.

United møder West Ham i aften kl. 21.00.

Læs også:

Premier League - 26. nov. 2012 - kl. 12:13 Lindegaard usikker på keeper-duel

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen