Laudrups nytteløse nullert

Den sidste, skarpe pasning manglede i halvtrist remis mellem Swansea og Liverpool

Swansea og Liverpool spændte ben for hinanden. (Foto: PA)
Swansea og Liverpool spændte ben for hinanden. (Foto: PA)

Det rykkede ikke rigtigt hverken for Swansea eller Liverpool, i tabellen som på banen, da de to midterhold efter en jævn og jævnbyrdig affære forlod Liberty Stadium uden at have scoret.

Kampens forspil var imødeset med spænding. Ashley Williams havde på forhånd kritiseret Luis Suarez i kradse vendinger for at filme for meget, men Swansea-stopperen trykkede dog Liverpool-angriberens hånd og fik et fjoget grin med i købet.

Måske havde han fået et godt råd af Michael Laudrup, for inden kampen hyldede han den lille måltyv med ordene:

- Han er en af de bedste forwards i Premier League i øjeblikket. Han er en stor spiller. De fleste af Liverpools mål har hans aftryk. Det er det vigtige for mig, sagde danskeren og undlod direkte at kommentere affæren.

Læs også:

Se også: Laudrup nedtoner Suarez-ballade

Gæstende manager Brendan Rodgers fik en lidt blandet modtagelse af sit tidligere hjemmepublikum, mens Joe Allen fik en hjertelig high five af Ashley Williams før kampstart.

Hjemmeholdet startede med et lille overtag og havde ikke mindst i Pablo Hernandez en veloplagt udfordrer, men efterhånden som første halvleg skred frem, blev den mere og mere rød-domineret.

Swansea-keeper Gerhard Tremmel var decideret heldig, da Glen Johnson spillede et-to med Jose Enrique og afsluttede fladt fra få meter men ramte Tremmels støtteben, så bolden sprang over mål.

Se mere:

Se også: Frustreret Rodgers: Vi kan selv bestemme

Luis Suarez fik en afslutning blokeret, og minuttet efter bragede Raheem Sterling bolden på overliggeren.

Efter pausen kom Swansea mere frem på banen for at kombinere, og efter en times spil kom Michu for en gangs skyld foran Daniel Agger, denne gang på Angel Rangels indlæg, og fik sendt et hovedstød mod mål.

Men rigtigt farligt var det aldrig rigtigt i en kamp med meget pasningsspil men uden den sidste, knivskarpe aflevering.

Et sigende eksempel udfoldede sig i det 82 minut, hvor Suarez og Sterling slap af sted i en to-mod-en-kontra, men Sterling mistimede den afgørende pasning.

I den anden ende fik Hernandez to frisparksforsøg, begge på Joe Allens ulovligheder mod Ki, og det sidste af dem blev nærgående.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen