Lindegaard og United vandt igen

Queens Park Rangers fik som så mange andre lov til at komme foran mod Manchester United - men som lige så mange andre endte de med at tabe alligevel

Wayne Rooney spillede ikke en stor kamp for United, og måtte se tre andre holdkammerater score målnene. (Foto: PA)
Wayne Rooney spillede ikke en stor kamp for United, og måtte se tre andre holdkammerater score målnene. (Foto: PA)

De første 45 minutter mod det managerløse QPR-mandskab var ikke nogen videre succes for Lindegaard og Co. Der var ikke den store dynamik i hjemmeholdets spil, og de kreative ideer synes at have gemt sig fra snevejret i Manchester.

Halvlegen bød på et par enkelte store chancer til Robin van Persie, Wayne Rooney og Ashley Young, men ingen af de tre kunne kalde sig videre effektive - ind røg bolden i hvert fald ikke.

Det gjorde den dog i den modsatte ende, hvor Anders Lindegaard stod og småkedede sig lidt, men desværre for Queens Park Rangers havde Jamie Mackie lige præcis sneget sig på den forkerte side af offside-linjen, inden han headede bolden ind bag danskeren.

Læs også:

Se også: Sir Alex hædret med Old Trafford-statue

Syv minutter efter pausen var Jamie Mackie på spil igen, og denne gang var han ikke offside, da han på en retur fra Lindegaard tæt under mål fik sat indersiden på kuglen - og så var Manchester United bagud igen, som de har haft for uvane i denne sæson.

Men en scoring til modstanderne har ligeledes været vækkeuret for Alex Fergusons tropper i dette efterår. Vækkeuret synes dog ikke at have ringet højt nok, for QPR kom frem til flere store chancer efter scoringen, inden Jonny Evans fik udlignet på hovedstød midt i anden halvleg.

Se mere:

Se også: Lindegaard vil have en homo-helt

Dét vækkede Manchester United, der pludselig begyndte at trykke Premier Leagues bundhold i jaa ... bund.

Og det skulle kun tage fire minutter mere, før føringsmålet blev sat ind - denne gang var det tilbagevendte Darren Fletcher, der nåede højest på et hjørnespark og så var kampen pludselig vendt på hovedet.

Læs mere:

Se også: Så er Redknapp tilbage

Spol endnu fire minutter frem, og så gjorde indskiftede Chicharito det, han gør bedst som indskifter - nemlig scorer, og med 3-1 var den kamp så lukket.

Queens Park Rangers havde ikke meget mere at komme med, og hjemmeholdet havde ikke meget mere, de gad at komme med, så QPR's kommende manager Harry Redknapp valgte at smutte fem minutter før tid. Han havde ellers et et godt kæmpende bundhold, der indtil Manchester United skruede bissen på i ti minutter, lignede spillere, der troede på sagen og en mulig overraskelse på Old Trafford.

Men den udeblev, og så rykkede Manchester United op på en øjeblikkelig førsteplads i Premier League, hvor Manchester City først spiller i morgen - mod Chelsea.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen