Cornelius eftertragtet i Arsenal og Milan

Engelsk avis skriver, at Arsenal har kastet deres kærlighed på Andreas Cornelius fra FC København - men englænderne er ikke alene

Cornelius kan havne i Arsenal, hvis man skal tro den engelske avis Metro. (Foto: Lars Poulsen)
Cornelius kan havne i Arsenal, hvis man skal tro den engelske avis Metro. (Foto: Lars Poulsen)

Sporene fra Nicklas Bendtner skræmmer ikke i Arsenal. I hvert fald ikke hvis man skal tro den engelske avis Metro, der skriver, at Londonklubben er intereresset i den 19-årige angrebskomet Andreas Cornelius.

Men Arsene Wenger kommer ikke sovende til at sikre sig den unge angriber fra FC København, hvis Wenger da, som avisen skriver, overvejer at slå til i vinterens tranfservindue, der åbner til januar.

AC Milan er nemlig også brændt varm på Cornelius, og klubben skulle angiveligt allerede have besluttet sig for at smide godt og vel 28 mio. kr. efter FC København, for at sikre sig guldfuglen, der også allerede kan skrive to landskampe på sit CV.

Se mere:

Se også: Solskjær: FCK skulle føre med fire ved pausen

Bobby Bennett, Arsenals scout i Skandinavien, fandt også Nicklas Bendtner og fik ham til The Gunners, men Bennett skulle efter avisens oplysninger have endnu højere forventninger til Cornelius.

FC København er angiveligt ikke interesseret at sælge i januar - med mindre det bliver med en option på at leje Andreas Cornelius tilbage til forårssæsonen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen