Se toptræners skøre maskestunt

Roberto Mancini viste sig fra sin humoristiske side, da han i dag mødte pressen

Mancini viser sig fra sin Platt'e side under fredagens pressemøde. En maske med assistenttræneren David Platt var City-trænerens muntre indslag
Mancini viser sig fra sin Platt'e side under fredagens pressemøde. En maske med assistenttræneren David Platt var City-trænerens muntre indslag

Det kan nok være, at Manchester Citys italienske manager, Roberto Mancini, er en presset mand. Men de svigtende resultater - i Europa og til dels hjemme i Premier League - og den store hyr med at holde styr på primadonna-stjernerne i City-truppen har ikke ødelagt den gamle teknikers gode humør.

Læs også:

Se også: Guardiola i spil til Mancinis job

Til dagens pressemøde op til weekendens kamp mod Aston Villa tog Mancini gas på journalisterne ved at dukke op iført en maske med hans assistenttræner David Platts ansigt på.

Angiveligt fordi David Platt i sidste uge vikarierede for sin chef ved en lignende presseseance, hvilket fik den engelske presse til at spekulere på om italieneren var ved at være kørt sur i trænertjansen i storsatsende Manchester City.

Det afviste Mancini efter han havde taget masken af igen:

- Folk har spurgt til mit humør og om jeg har været sur. Men jeg missede kun sidste uges pressemøde, fordi jeg var til et andet møde, forsikrede City-træneren.

Ud over den lille og noget Platt'e gimmick med masken brugte Roberto Mancini pressemødet til at lukke ned for snakken om, at Manchester City har planer om at kuppe Liverpool-stjernen Luis Suarez til klubben i det forestående transfervindue.

Læs også:

Se også: Luis Suarez: Smut City

Om Mancinis muntre indslag nu kommer til at danne mode inden for trænerverdenen er tvivlsomt, selvom der nok er nogen, som godt kunne se det sjove i at opleve Morten Olsen med en Peter Bonde-maske ved næste landsholdssamling eller Kent Nielsen iført en Allan Kuhn-ditto i næste Superliga-runde.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen