Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Chelsea-manager: Alle vil have Falcao

Roberto Di Matteo mener, at samtlige trænere i verden kunne bruge den colombianske angriber Radamel Falcao

Den colombianske målmaskine Radamel Falcao er en af de mest eftertragtede angribere i verden. (Foto: AP/Juan Manuel Serrano Arce)
Den colombianske målmaskine Radamel Falcao er en af de mest eftertragtede angribere i verden. (Foto: AP/Juan Manuel Serrano Arce)

Atletico Madrids colombianske angrebsstjerne Radamel Falcao vil pynte på alle hold i verden.

Det mener Chelsea-manager Roberto Di Matteo, som næsten hver uge skal forholde sig til spørgsmål om, hvorvidt London-holdet byder på angriberen i januars transfervindue.

Læs også:

Se også: Falcao vil til Chelsea

- Hvis du spørger en hvilken som helst træner, så vil denne gerne have Falcao på sit hold. Han er en af de bedste angribere, formentlig, i europæisk fodbold og i fodbold i det hele taget.

- Falcaos gennemsnit for mål per kamp er ret imponerende, ikke kun i denne sæson, men over de seneste tre sæsoner hos FC Porto og Atlético Madrid, siger Roberto Di Matteo ifølge Sky Sports.

Chelsea - som ifølge rygter er favorit til at blive Falcaos næste arbejdsgiver - står til at miste angriberen Victor Moses i januar, fordi han formentlig skal deltage ved de afrikanske mesterskaber for Nigeria.

Læs også:

Se også: Chelsea klar med gigantbeløb for målsluger

Det forstærker rygterne om, at Chelsea går efter en ny angriber i vinterens transfervindue, fordi Fernando Torres og Daniel Sturridge vil være de eneste reelle angribere tilbage i truppen.

- Vi kigger på sagen. Lige nu er vi okay, siger Roberto Di Matteo.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen