Gerrard klar til trænertjans

Når den aktive karriere er slut skal Steven Gerrards trænedrøm forfølges

Steven Gerrard håber igen at vinde de største titler, når han kaster sig over trænergerningen. Gerne lidt flere end de seneste år i Liverpool-trøjen
Steven Gerrard håber igen at vinde de største titler, når han kaster sig over trænergerningen. Gerne lidt flere end de seneste år i Liverpool-trøjen

Som spiller har Steven Gerrard vundet Champions League, UEFA Cup, FA Cup og Liga Cup, men han mangler stadig et mesterskab, ligesom landsholdskarrieren ikke har budt på nogen titler. Og det er nok tvivlsomt om den 32-årige Liverpool-stjerne når det inden han stiller støvlerne på hylden.

Måske er det derfor den engelske landsholdsspiller, som i onsdags fik spoleret sit 100-kampsjubilæum af en vis svensker med pisk i nakken og hang til saksespark, har ambitioner om at kaste sig over trænergerningen, når den aktive karriere er slut.

Læs også:

Se også: Zlatan til Gerrard: Kom væk

- Når jeg er færdig på landsholdet, og jeg får bedre tid - for eksempel i landsholdspauserne - så vil jeg begynde at tage en træneruddannelse. Så må jeg se, hvor langt jeg kan komme, siger Gerrard til det engelske fodboldforbunds hjemmeside.

Gerrard er en ambitiøs herre og han slår i interviewet fast, at han kun vil satse på trænertjansen, hvis han for alvor kan mærke, at det er noget, han er god til.

Læs også:

Se også: Gerrard: Titel til Liverpool kræver mirakel

- Du skal kun følge denne vej, hvis du er god nok. Men du er nødt til at give det et forsøg, få din træneruddannelse og være sikker på, at du tror nok på dine egenskaber og dit kendskab til spillet, lyder det (snus)fornuftige ræsonnement fra Liverpool-kaptajnen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen