Mister United Rooney?

Roberto Carlos afviser ikke, at hans klub vil prøve at lokke Rooney til Rusland

Kan Wayne Rooney lokkes til Rusland? (Foto: AP/Jon Super)
Kan Wayne Rooney lokkes til Rusland? (Foto: AP/Jon Super)

Den russiske rigmandsklub Anzhi Makhachkala hentede senest Samuel Eto'o og belønnede ham med en skyhøj løn. Nu spekuleres der så i, om russerne vil prøve at hente Manchester Uniteds Wayne Rooney til den russiske tundra og dermed skabe et drønfarligt angrebspar.

Den tidligere topspiller og nuværende sportsdirektør hos den russiske klub, Roberto Carlos, afviser ikke, at de vil prøve at lokke United-stjerne til Rusland.

- Rooney er en af de bedste spillere i verden, og alle vil være glade for at have ham på sit hold. Han er stadig ung. Jeg kan ikke sige, hvornår og hvis det vil ske, siger den tidligere Real Madrid-stjerne til Sky Sports.

Læs også:

Roberto Carlos blev sidste år lokket til FC Anzhi, da han ellers troede, at han skulle slutte karrieren i Corinthians og derefter nyde familielivet hjemme i Brasilien. Den brasilianske legende er nu blevet gjort til sportschef i den stenrige russiske klub. (Foto: AP) Intl. fodbold Se Carlos' uhyggelige transferbudget

Anzhi Makhachkala er ejet af den russiske rigmand Suleyman Kerimov, som ifølge Carlos er svær at stoppe, hvis han først får en spiller for øje.

- Kerimov er i stand til at gøre alt. Hvis han har et ønske om at købe en spiller, så gør han det. Men vi forsøger at ændre klubbens image. Det handler ikke kun om penge. Selvfølgelig vil vi hente gode spillere, men ikke kun internationale – vi vil også hente gode russiske spillere, som ikke er så dyre, fortæller Roberto Carlos.

0 kommentarer
Vis kommentarer