Mølby: Interessant dokumentar om Liverpool

- De seks dokumentarprogrammer giver et rigtig godt indblik i, hvilken klub Liverpool i virkeligheden er, siger Liverpool-legenden Jan Mølby

Daniel Agger og kollegaerne bliver fulgt tæt af et kamerahold i første del af sæsonen. (Foto: Corbis)
Daniel Agger og kollegaerne bliver fulgt tæt af et kamerahold i første del af sæsonen. (Foto: Corbis)

Engelske topklubber er normalt et lukket land for offentligheden. Der er ikke åbent til træningen og tilgængeligheden til spillerne er minimal.

Med amerikanske ejere på Merseyside blæser der nye vinde i Liverpool.

John W. Henry, der er hovedaktionær i den traditionsrige klub, vil gerne – efter amerikansk forbillede - bringe klubbens millioner af fans endnu tættere på, hvad der sker på træningsanlægget Melwood, i omklædningsrummet og hjemme privat hos stjernerne.

Det har ført til seks dokumentarprogrammer ”Being Liverpool”, hvor det første program vises i aften på tv 3+ kl. 24.00.

- Det er en interessant dokumentar, hvor man i mange sammenhænge kommer bag kulisserne. Man kommer hjem hos de fleste spillere, hører Brendan Rodgers fortælle om sin filosofi.

Glæder sig ikke til afslutningen
- Men der bliver også brugt meget tid på klubbens historie. Når det er sagt, så er det også tydeligt at se, at Liverpool har haft redigeringsrettighederne til dokumentaren, siger Liverpool-legenden Jan Mølby, der har set fem af de seks dokumentarprogrammer.

Han glæder sig til gengæld ikke så meget til at se sidste afsnit. For det handler om den forfærdelige dag, da transfervinduet lukkede og alt gik galt på Anfield.

Klubben havde et par dage før vinduet smækkede i lejet Andy Carroll ud til West Ham og håbede at sikre sig Fulhams Clint Dempsey, men klubben fik ikke en ny angriber og det resulterede i et åbent brev på klubbens hjemmeside fra ejeren, John W. Henry.

Med til kontraktunderskrivelsen
I det første afsnit i aften handler det om den kaotiske tid efter fyringen af Kenny Dalglish og Brendan Rodgers tiltrædelse. Man er med ved kontraktunderskrivelsen og første dag på træningsbanen.

Først afsnit slutter med de første dage på klubbens sommerturne i USA.

- I et af afsnittene er man med før sæsonpremieren mod West Bromwich og man kan godt se, at Brendan Rodgers er lidt påvirket af kameraerne. De personlige ting han har sagt til spillerne er helt sikkert sket, før kameraerne blev tændt, mener Jan Mølby.

TV 3+ viser første afsnit af Being Liverpool i aften kl. 24.00. Der er i alt seks afsnit af dokumentaren om Liverpool. Afsnit to vises i morgen aften samme tid.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen