Drømme-duoen: RvP gør United til mestre

Robin van Persie og Wayne Rooney er Premier Leagues farligste og bedst betalte – købet af van Persie gør United til mester, mener John Faxe

Skyder van Persie mesterskabet til United? (Foto: AP)
Skyder van Persie mesterskabet til United? (Foto: AP)

Robin van Persie er en dyr pakkeløsning at hente til Old Trafford. Lønpakken løber op i 386 mio. kr. i de fire år, kontrakten gælder. Så den samlede pakkepris bliver 616 mio. kr. for den 29-årige angriber.

Men det er også målgaranti, Alex Ferguson har sikret sig med købet af Robin van Persie.

Rooney og van Persie er den nye drømmeduo, og var den mest scorende i Premier League i sidste sæson – 57 træffere. Van Persie scorede 30 mål, og Rooney fulgte lige efter med 27.

– Robin van Persie er en utrolig spiller. Han har været fantastisk for Arsenal i mange år. Og det bliver fantastisk at få ham i vores trup, lyder meldingen fra Wayne Rooney.

Læs også:

Se også: van Persie-køb udløste kursfald på United-aktier

John ’Faxe’ Jensen græder med sit Arsenal-hjerte, men er sikker på, at Manchester Uniteds investering får stor betydning for placeringen af mesterskabet.

– Van Persie er en type, United har savnet. Han er en afslutter i international topklasse. Og på et hold, der altid skaber mange chancer, får han gode muligheder for at lave mål. Han er jo typen, der bruger få chancer for at score, siger John Faxe og uddyber:

– Som jeg ser det, er Rooney og van Persie det perfekte par. Jeg er sikker på, at det bliver to spillere, der vil supplere hinanden godt. Van Persie som typen, der bevæger sig i og omkring feltet. Men også som angriberen, der kan skabe pladsen til Rooney, når han kommer bagfra, påpeger John Faxe.

Se mere:

Se også: Mød Lindegaard i Manchester

Han understreger, at det bliver vigtigt for Manchester Uniteds titelmuligheder, at van Persie holder sig skadefri.

– Han har haft mange skader, men det bliver helt afgørende, at han slipper for lange skadeperioder. Han skal spille 30-34 kampe i løbet af sæsonen, påpeger han.

Liverpool-legenden Jan Mølby er ikke enig i, at købet af Robin van Persie gør United til mesterskabsfavoritter.

Se også:

Se også: Holdkammerat chokeret over Van Persie-skifte

– Van Persie er en klasseangriber. Det kan slet ikke diskuteres. Men jeg har Manchester City som favorit til at genvinde titlen. I den nye sæson kommer vi til at se, at United giver dem kamp til stregen.

– Men jeg tror ikke, van Persie scorer 30 mål igen. Han vil vel være god for 20 Premier League-mål i United. Alex Ferguson vil passe bedre på ham. I Arsenal spillede han, når han havde meldt sig klar. I United, tror jeg, at Ferguson ikke vil tage chancer, hvis ikke han er helt klar, påpeger Jan Mølby.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen