Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Liverpool dropper Agger-anke af rødt kort

Daniel Agger føler sig bortdømt med rødt kort i lørdagens kamp, men Liverpool vil ikke anke det røde kort.

Liverpools Daniel Agger sagde selv, at han ville anke det røde kort, som han fik i lørdagens 0-3-nederlag til West Bromwich Albion i Premier League, men mandag siger hans klub, at anken ikke bliver til noget.

Det skriver avisen The Guardian.

Dermed kommer Daniel Agger ikke til at spille næste rundes kamp mod Manchester City. Havde Liverpool anket og tabt, kunne Agger have fået to i stedet for én spilledags karantæne, og så havde han heller ikke kunnet være med mod Arsenal.

Den danske landsholdsanfører mente ellers ikke lørdag, at han som sidste mand nedlagde modstanderen Shane Long i straffesparksfeltet. Og derfor ville han anke dommen.

- Om jeg anker det røde kort? Selvfølgelig. Jeg har set episoden igen og igen på tv, og der er ikke kontakt mellem os, sagde forsvarsspilleren til mirror.co.uk.

Agger var ikke sur på kampens dommer, der ellers prompte gav danskeren det røde kort og West Bromwich et straffespark.

- Dommere er kun mennesker, de laver også fejl. Det er frustrerende, men det er en del af sporten, siger han.

Pudsigt nok er Agger i karantæne til weekendens hjemmekamp mod mestrene fra Manchester City. Netop City har i løbet af sommeren bejlet til Agger.

- At misse den kamp er en ting, men jeg føler, at vi kontrollerede kampen mod West Bromwich inden udvisningen. Det røde kort ændrede kampen. Alle er frustrerede.

- Jeg mener ikke, at det endte med det rigtige resultat. Det giver ikke mening. Vi havde momentum, vi havde bolden og skabte chancer, lyder det fra Agger.

Danskeren blev vist ud ved stillingen 1-0 efter en times spil, og selvom West Bromwich brændte det straffespark, som Agger var skyld i, endte hjemmeholdet med at score to gange yderligere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen