Laudrup hyldes: 'Spektakulær start'

De engelske aviser har masser af roser til Michel Laudrup efter den danskerens sensationelle start som Swansea-manager

Vild jubel hos Michael Laudrup og resten af Swansea-bænken. (Foto: PA/Daniel Hambury)
Vild jubel hos Michael Laudrup og resten af Swansea-bænken. (Foto: PA/Daniel Hambury)

LONDON (ekstrabladet.dk): De engelske aviser har fundet de danske roser frem i søndagsudgaverne efter Michael Laudrups fantomstart på Premier League-karrieren, da hans Swansea-mandskab sensationelt besejrede Londonmandskabet Queens Park Rangers med hele 5-0 i den danske managers første kamp i spidsen for det walisiske mandskab.

Læs også:

Se også: Laudrup: Mere end jeg kunne drømme om

Ekstra Bladets udsendte medarbejder til kampen har fået lov at kigge de engelske sportsjournalister over skulderen og læse, hvad de skriver om Swansea og Michael Laudrup i søndagsaviserne. Her er et uddrag:

Sunday Times: Dem, der har udtrykt tvivl, om Michael Laudrup er klædt på til at efterfølge Brendan Rodgers, må lukke munden. Den danske managers Swansea-hold virkede endnu stærkere med de nye spillere og skilte på beskæmmende vis QPR ad og sikrede, at hans regime startede spektakulært.

Sunday Mail: Vi vidste ikke på forhånd, hvad Michael Laudrup ville bringe til Premier League. Nu ved vi det ... Fremragende discount-indkøb. QPR-manager Mark Hughes har brugt så meget mere, men endte i den totale ydmygelse.

Daily Star: Michael Laudrup beviste, at der er liv efter Brendan Rodgers med en fem-stjernet sejr i sin Premier League-debut ... skabt i Spanien.

Sunday Express: Michael Laudrup indrømmede, at hans Premier League-debut var gjort af det stof, drømme er lavet af, efter Swansea smadrede Queens Park Rangers 5-0. Laudrup var en af verdens bedste som aktiv i Barcelona og Real Madrid, men bedømt på i går, så kan han også have en stor karriere som manager foran sig.

The Sun: 'The Great Dane' kom igennem sin ilddåb som Premier League-manager på forbilledlig vis. Solid i defensiven og med masser af flair i angrebet, hvor Michu ligner et fund.

The Guardian: Det er tidligt at konkludere, men det ser ud til, at livet efter Brendan Rodgers ikke bliver så forfærdeligt for Swansea alligevel. Faktisk er det lige omvendt, hvis den første kamp i Laudrup-æraen er en strømpil. En overbevisende sejr på baggrund af en besnærende indsats, hvor alle de nyindkøbte spillere imponerede.

Læs også:

Se også: Vild start af Laudrups mandskab

Swanseas næste kamp i Premier League er på lørdag mod oprykkerne West Ham på hjemmebane. West Ham vandt deres første kamp med 1-0 over Aston Villa.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen