Laudrup: Mere end jeg kunne drømme om

- Anden halvleg var på mange måder perfekt, siger den danske Swansea-manager var naturligvis ovenud tilfreds efter 5-0-sejren over Queens Park Rangers

Michael Laudrup lod jublen få frit løb, da Swansea bragte sig foran 3-0. (Foto: AP/Daniel Hambury)
Michael Laudrup lod jublen få frit løb, da Swansea bragte sig foran 3-0. (Foto: AP/Daniel Hambury)

Michael Laudrup fik en drømmedebut som manager for Swansea, da han lørdag førte sine tropper til en sensationel 5-0-sejr på udebane over Queens Park Rangers.

- 5-0 på udebane mod en svær modstander - det kunne jeg ikke en gang drømme om! lød det fra den danske manager til Sky Sports efter kampen.

- Men ikke så meget for mig, som for spillerne. I sidste sæson fik de vist den første udesejr 2. januar, så at åbne sæsonen med en udesejr er bare stort, siger Michael Laudrup, hvis mandskab førte 1-0 ved pausen af den underholdende kamp.

- Vi fik en god start med et godt mål af Michu, men så havde vi det svært i 15 minutter. De havde et par store chancer, hvor de kunne have udlignet, men vi ramte også overliggeren to gange, så selv i en første halvleg, hvor vi havde det svært i 15-20 minutter, kunne vi have scoret tre mål.

Læs også:

Se også: Laudrup bænker stjernespiller

- I anden halvleg var vi vældig godt organiserede, hvilket gav nogle kontraangreb og gode mål. Anden halvleg var på mange måder perfekt.

- Da vi scorede det tredje mål var alting let, og alt blev svært for QPR-spillerne. Alle fodboldspillere ved, at når man er nede med 0-3, så vil bolden aldrig, som man selv vil, mens alt lykkes for det vindende hold, analyserede Michael Laudrup overfor Sky Sports.

Swanseas to første mål blev scoret af nyindkøbet Michu fra Spanien, de to næste af kantspilleren Nathan Dyer, og det sidste af indskiftede Scott Sinclair, der gennem længere tid har ønsket at komme væk og ikke ville forlænge sin kontrakt med Swansea.

Læs også:

Se også: Vild start af Laudrups mandskab

- Caulker, Joe Allen og Sigurdsson var tre meget vigtige spillere for holdet i sidste sæson, men jeg synes, at erstatningerne har gjort det godt. Især var Michus andet mål godt, men Jonathan (De Guzman, red.) og Chico (Flores, red.) gjorde det rigtig godt.

- Men vigtigst af alt for en manager er, at det ikke virker som om, de kun har været her fire-fem-seks uger. Når man køber spillere er kvalitet én ting - noget andet er spillernes personligheder og attitude.

- De kommer alle tre med forskellige erfaringer. Jonathan havde en dårlig sæson, Chico kommer fra en lille klub, og det samme med Michu, der kommer fra en lille klub i Madrid. De er vante til det, og de vil vise, at de kan gøre det lige så godt her som i den spanske liga, siger Swansea-manageren til Sky Sports.

1 af 2 Michael Laudrups mandskab fra Swansea fik en sensationelt god start på sæsonen med 5-0-sejren ude over Queens Park Rangers. (Foto: PA/Daniel Hambury)
2 af 2 Michael Laudrup lod jublen få frit løb, da Swansea bragte sig foran 3-0. (Foto: AP/Daniel Hambury)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen