Flov situation i Fulham

Angriberen Clint Dempsey vil væk fra klubben, der til gengæld har idømt ham en bøde

Det er nok kun et spørgsmål om tid, før Clint Dempsey er væk fra Fulham, der ikke har udtaget ham til sæsonpremieren mod Norwich. (Foto: AP/Alastair Grant)
Det er nok kun et spørgsmål om tid, før Clint Dempsey er væk fra Fulham, der ikke har udtaget ham til sæsonpremieren mod Norwich. (Foto: AP/Alastair Grant)

Situationen i Fulham er efterhånden blevet 'sørgelig og nærmest flov' for at bruge manager Martin Jols egne ord om angriberen Clint Dempsey, der så frygtelig gerne vil væk fra klubben.

Den amerikanske angriber scorede 17 gange i sidste sæson og drømmer om at komme til at spille Champions League-fodbold.

- Clint Dempsey vil væk. Han ønsker ikke at knytte sig til denne klub, og selvom jeg gerne ville beholde ham, er det umuligt, fordi han vil væk. Han har fotalt mig, at han ønsker at komme til en Champions League-klub. Han sagde det sidste år, og han har sagt det igen i år, siger Martin Jol i dag.

Læs også:

Se også: Nordmand betalte millioner for klubskifte

Dempsey har imidlertid også været sat i forbindelse med et skifte til ikke-Champions League-klubben Liverpool, og han ønsker så brændende at komme væk, at han ikke har trænet med førsteholdet i de seneste fire uger - og klubben har nu ifølge Sky Sports tildelt ham en bøde for sin indstilling.

- Vi må vente og se, hvad der sker, men det er en sørgelig situation, og det er nærmest flovt, siger Jol.

- Men vi har en stærk formand, og hvis vi får den rigtige pris for Clint, så sælger vi ham. Hvis ikke, så bliver han her. Vi vil ikke lade Clint gå billigt, det er helt sikkert, siger den hollandske Fulham-manager.

Fulham indleder Premier League-sæsonen lørdag på hjemmebane mod Norwich.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen