Ferguson tigger Wenger om at sælge van Persie

Manchester United prøver med endnu et bud på Robin van Persie

Robin van Persie vil meget gerne til Manchester United. (Foto: DPA)
Robin van Persie vil meget gerne til Manchester United. (Foto: DPA)

Ifølge de engelske aviser er Manchester United uhyggeligt tæt på at blive enige med Arsenal om et køb af Robin van Persie.

United har budt 180 millioner kroner, som Arsenal har vurderet RvP til, men Arsenal ville have endnu flere penge, hvis køberen var Manchester City eller Manchester United.

Robin van Persie har fortalt Manchester City, at han ikke ønsker at skifte til dem, United er stedet, han vil hen. Det er selv om City har vist vilje til at betale, hvad van Persie koster.

Læs også:

Se også: Arsenal-fans buhede af van Persie

Det fælles ønske for Manchester Uniteds manager Alex Ferguson og Robin van Persie har nu fået Ferguson til personligt at kontakte Arsenal-manager Arsene Wenger, for at få gjort en ende på transfer-sagaen - og det har givet et gennembrug. Det skriver Daily Mirror.

Ferguson vil hæve sit bud til 200 millioner kroner og Arsenal vil formentlig acceptere buddet, efter forgæves at have forsøgt at få 235 millioner ud af rivalerne.

Manchester United vil gerne have transferen på plads hurtigst muligt, så van Persie er på plads, når Rooney og Co. sparker Premier League i gang mod Everton på søndag.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen