Avis: Liverpool kræver kvart milliard for Agger

Daniel Agger ser ud til at blive i Liverpool, som har afvist et bud fra Manchester City på 218 mio. kroner for danskeren

Agger med et par bogstaver på hånden, der nok skal få hans popularitet blandt klubbens fans til at nå nye højder. (Foto: All Over Press)
Agger med et par bogstaver på hånden, der nok skal få hans popularitet blandt klubbens fans til at nå nye højder. (Foto: All Over Press)

Daniel Agger ser ud til at tage mindst et halvt år mere i Liverpool, efter britiske medier skriver, at Liverpool har takket nej til et bud fra Manchester City på 23 mio. pund - 218 mio. kroner - for danskeren.

Et bud, som klubbens nye manager Brendan Rodgers søndag ikke havde specielt meget lyst til at forholde sig til.

- Jeg har ikke hørt om noget tredje bud. Har du læst det i avisen? Så må det jo være rigtig nok, sagde han på et pressemøde, efter Liverpool havde slået Leverkusen 3-1 i en venskabskamp.

Daniel Agger var ikke med i kampen, da han skal spille venskabskamp for Danmark på onsdag.

Læs også:

Se også: Super-stjernens bøn: Bliv hos os, Agger

Ifølge den højt respekterede sportsjournalist Tony Barrett fra The Times har Liverpool givet Manchester City besked på, at Daniel Agger koster 27 mio. pund, svarende til 256 millioner kroner.

Altså over en kvart milliard.

Det har ifølge The Times fået de engelske mestre, som i går vandt Community Shield, til at trække følehornene til sig, og det er tvivlsomt, om der er andre klubber, der skulle have lyst til at betale så meget for den 27-årige midterforsvarer.

Læs også:

Se også: Se Aggers vilde Liverpool-tattoo

Daniel Agger selv har sendt et tydeligt signal til omverdenen om, at han ikke vil væk fra Liverpool. Således mødte han for nogle dage siden op til træning med bogstaverne YNWA skrevet - eller tatoveret - på fingrene.

'You'll Never Walk Alone' er titlen på Liverpools slagsang.

1 af 2 Daniel Agger vil fortsætte i Liverpool. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Agger med et par bogstaver på hånden, der nok skal få hans popularitet blandt klubbens fans til at nå nye højder. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen