TV: City-træner imponerer med saksesparksmål

David Platt viste et imponerende glimt af fordums evner, da han scorede på forrygende saksespark under Manchester Citys træning. Se det her!

Sergio Aguero er synlig imponeret efter Manchester Citys assistenttræner David Platt scorede på saksespark. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Sergio Aguero er synlig imponeret efter Manchester Citys assistenttræner David Platt scorede på saksespark. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Ligesom de fleste andre hold i Premier League er Manchester City rejst til et ekstotisk sted på den anden side af kloden for at forberede sig til den kommende sæson.

LÆS OGSÅ:

Se også: Liverpool afviser Agger-bud på 152 mio.

De engelske mestre er i øjeblikket i Kuala Lumpur, hvor de lokale fodboldfans forleden fik sig en oplevelse af de sjældnere.

Under træningen på det lokale stadion viste en aldrende, engelsk fodboldhelt nemlig, at han ikke har glemt, hvordan man spiller fodbold.

46-årige David Platt, der i dag er assistenttræner for Roberto Mancini, spillede nemlig med under træningen, hvor der spilles fem mod fem.

LÆS OGSÅ:

Se også: City laver lang aftale med anfører

Den tidligere engelske landsholdsspiller imponerede både fans og verdensstjernene på Citys hold, da han kanonerede et indlæg i kassen med et saksespark, der kunne få Wayne Rooney til at sende misundelig blikke.

Selv de argentinske stjerner Sergio Aguero og Carlos Tevez tabte mælet på sidelinien, da de så det smukke mål.

Se det imponerende mål i tv-klippet over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen