City taber opgør mod østrigsk præst

Klokkespil: Manchester City-spillerne bliver vækket tidligt om morgenen af kirkeklokker på deres træningslejr i Tyrol

Manchester City-spillerne er havnet i tyroleridyl - med undtagelse af klokken syv om morgenen, når kirkeklokkerne ringer. (Foto: PA)
Manchester City-spillerne er havnet i tyroleridyl - med undtagelse af klokken syv om morgenen, når kirkeklokkerne ringer. (Foto: PA)

Selv en engelsk mesterklub med milliard-ressourcer må give op, når en præst insisterer på at lade sin klokker ringe.

Manchester City har på klubbens træningslejr i Østrig følt sig generet af kirkeklokker, der har vækket spillerne tidligt om morgenen, og manager Roberto Mancini har ifølge nyhedsbureauet AP beklaget sig til en østrigsk avis over, at spillerne bliver vækket tidligere end ønsket.

Læs også:

Se også: Man City og Spurs enige om Adebayor-handel

Men det har præsten Egon Pfeifer ikke ladet sig rokke af. Hans klokker ringere videre klokken syv om morgenen i St. Oswalds Kirke, der ligger klos op ad spillernes hotel, som er indrettet i det tidligere kloster.

- Selv hvis dronningen af England bad om at få dem stoppet, ville de blive ved med at ringe. Alle accepterer klokkerne, det burde fodboldspillerne også gøre, siger præsten til AP.

Manchester City har angiveligt betalt et millionbeløb for den 12 dage lange træningslejr i Seefeld i Tyrol, hvor spillerne bliver pisket igennem. Og så kan de måske også lære at gå tidligt i seng og stå tidligt op.

1 af 2 Yaya Toure og de øvrige Manchester City-spillere modtaget med rød løber i den lille by Seefeld med 3000 indbyggere. (Foto: PA)
2 af 2 Manchester City-spillerne er havnet i tyroleridyl - med undtagelse af klokken syv om morgenen, når kirkeklokkerne ringer. (Foto: PA)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen