AVB sviner Abramovich: Han brød sine løfter

Den tidligere Chelsea-manager Andre Villas-Boas har ikke meget til overs for Roman Abramovich

Andre Villas-Boas har taget over efter Harry Redknapp i Tottenham, og på sit første pressemøde på Tottenhams nye træningsanlæg brugte han tiden på at lange hårdt ud efter sin tidligere arbejdsgiver - Chelsea-ejer Roman Abramovich.

- Det var ham (Abramovich, red.), der opgav mig og ikke omvendt, lød det fra Villas-Boas på pressemødet med hentydning til sin fyring i netop Chelsea.

Læs også:

Se også: Tysk træner til Tottenham

- Det var ham, der var involveret fra starten i at bringe mig til klubben, men det var også ham, der ikke levede op til de løfter, han gav mig, sagde portugiseren om Chelsea-ejeren, men Villas-Boas, der aldrig vil acceptere fyringen fra Chelsea.

- Jeg respekterer beslutningen om at fyre mig, men jeg vil aldrig acceptere den.

- Men tiden i Chelsea var en lærerig erfaring for mig, og det har været med til at gøre mig til en bedre træner.

Se mere:

Se også: Chelseas næste storkøb: Brasiliansk hotshot

- Jeg forstå godt, at nogle ting kunne være blevet gjort bedre, men man udvikler sig nogle gange i forskellige retninger, sagde Villas-Boas også.

Efter sin fyring kunne Andre Villas-Boas se Roberto Di Matteo tager over og bogstaveligt redde den sæson, der for Chelsea var ved at løbe helt af sporet. London-klubben endte med at vinde FA Cup'en og Champions League, men de to trofæer tager Villas-Boas gerne sin del af æren for.

- Havde det ikke været for mig, så havde Chelsea ikke stadig været med i de to turneringer, da jeg blev fyret, understregede den nye Tottenham-træner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen