United øjner EM-stjerne til 275 mio

João Moutinho får mundvandet til at løbe på folk i Manchester United

João Moutinho viste sig frem ved EM-slutrunden mod blandt andre Danmark. (Foto: PA)
João Moutinho viste sig frem ved EM-slutrunden mod blandt andre Danmark. (Foto: PA)

Det var lidt af en øjenåbner for Sir Alex Ferguson, at han i den forgangne sæson blev nødt til at hasteindkalde United-legenden Paul Scholes til sin tynde midtbane.

Scholes fortsætter efter sommerferien, men der skal også nyt blod til, og det kan meget vel blive den portugisiske EM-spiller João Moutinho.

Porto-spilleren har ifølge Daily Mirror en frikøbsklausul på 40 mio pund (370 mio kr), men avisen mener at vide, at et bud på 30 mio pund (275 mio kr) ville gøre Porto tilfredse.

Portugiseren hyldes ovenikøbet på Manchester Uniteds egen hjemmeside, idet to af klubbens fans i en blog har fokuseret på den stærke midtbanespiller.

Der skal fyldes flere spillere på United-truppen, idet fire spillere er blevet hældt ud: Michael Owen, Tomas Kuszczak, Liam Jacob og Joe Coll. Endvidere er den brasilianske back Fabio blevet lejet ud til QPR i den kommende sæson, mens også Berbatov menes på vej væk.

Trods den tilsyneladende varme interesse for João Moutinho, skal Uniteds fans ikke vide sig alt for sikre på at få deres mand. Også Tottenham menes interesseret i Moutinho som afløser for Luca Modric, som efter al sandsynlighed bliver solgt.

Og Moutinho kan tænkes at ville genforenes med den nye Tottenham-manager Andre Villas-Boas, som var hans træner i Porto for bare et år siden.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen