Tottenham snyder Laudrup og Liverpool

Den giftige islænding Gylfi Sigardsson på vej til Spurs for 10 millioner euro

Øv. Michael Laudrup får tilsyneladende ikke gavn af Gylfi Sigurdsson fremragende spark i den kommende sæson. (Foto: ITAR-TASS)
Øv. Michael Laudrup får tilsyneladende ikke gavn af Gylfi Sigurdsson fremragende spark i den kommende sæson. (Foto: ITAR-TASS)

Sædvanligvis velunderrettede Bild skriver, at den islandske offensivspiller Gylfi Sigurdsson er på vej til at skrive kontrakt med Tottenham Hotspurs.

Dermed overhaler Spurs tilsyneladende både Liverpool og Michael Laudrups nye klub, Swansea, indenom i kampen om den målfarlige islænding.

Sigurdsson har i foråret været udlejet fra Bundesliga-klubben Hoffenheim til netop Swansea, og her har islændingen gjort det så fornemt, at Swanseas tidligere manager, Brendan Rodgers, havde planer om at hente ham til sin nye klub, Liverpool.

Gylfi Sigardsson scorede syv mål i 18 Premier League-kampe for Swansea, og han opnåede i marts noget så udsædvanligt for en 22-årig islænding - og nytilkommen Premier League-spilller - at blive kåret til månedens spiller i den bedste engelske fodboldrække.

Tottenham skal angiveligt smide 10 millioner euro (75 millioner kroner) for den skudstærke spiller.

For få uger siden forlød det ellers, at Swansea havde købt Gylfi fri af Hoffenheim for 65 millioner kroner.

Se også:

Se også: Islænding i tvivl om Liverpool

1 af 2 Gylfi Sigurdsson blev forårets sensation i Swansea. (Foto: AP)
2 af 2 Øv. Michael Laudrup får tilsyneladende ikke gavn af Gylfi Sigurdsson fremragende spark i den kommende sæson. (Foto: ITAR-TASS)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen