Swansea summer: Hvem har Laudrup med

Både Dame N'Doye og Thomas Kahlenberg sættes i forbindelse med Swansea, hvor Michael Laudrup præsenteres i dag

I Swansea gætter man lystigt på, hvem Laudrup vil tage med til klubben. (Foto: AP/Alexander Wilf)
I Swansea gætter man lystigt på, hvem Laudrup vil tage med til klubben. (Foto: AP/Alexander Wilf)

SWANSEA (ekstrabladet.dk): Det er sjovt at være dansker i Swansea i disse dage. Uanset om det er ved morgenmaden på hotellet, i kiosken eller på de mange pubber i Wind Street, så er velkomsten varm fra Swanseas borgere til enver dansker.

Alle i den fodboldgale kystby i Sydwales ønsker lige at give et klap på skulderen - og nævne hvor stolte de er over, at Michael Laudrup har set Liberty Stadium som sin næste destination.

Den danske fodboldlegende landede i går i Swansea og tog direkte ud til Liberty Stadium til sit første strategi-møde med bestyrelsesformand Huw Jenkins.

Læs også:

Se også: Swansea: Laudrup er en af de største

Og det møde har fået den lokale presse og Swanseas borgere til at eksplodere i forventning om, hvilke planer Michael Laudrup har for nyindkøb til 'Swans.'

Danskeren har med garanti 110 mio. kr. til spillerindkøb, men meget tyder på, at det reelle tal ligger omkring 200 mio. kr.

Og det giver nogle spænende perspektiver for Michael Laudrup, der i sine tidligere job aldrig har haft mange penge at jonglere med på transfermarkedet. Men nok så vigtigt... som manager i Premier League, er det Michael Laudrup der træffer beslutningerne på spillermarkedet, hvor han tidligere er løbet ind i gevaldige konflikter med magtsyge sportsdirektører.

Så når Swansea-borgerne snakker sammen i dag, så er det navne som Thomas Kahlenberg og Dame N'Doye, der flyver hen over de små café-borde i indkøbscentret The Quadrant.

Se mere:

Se også: Wales-legende: Laudrup den rigtige mand

Swansea har brug for en spiller, der kan lukke hullet efter Gylfi Sigurdsson. Islændingen var en kæmpe-succes som lejesvend i foråret, men alt peger mod, at han nu følger manager Brendan Rodgers til Liverpool. Derfor skal Laudrup hente en ny spiller ind i 'Christian Eriksen'-rollen på holdet. Og på den måde passer Swansea og Thomas Kahlenberg glimrende sammen.

Klubben har også brug for en stærk angriber med målgaranti. Og med tanke på den succes som senegaleserne Papiss Demba Cisse og Demba Ba har haft i Newcastle, så er det helt naturligt, at Dame N'Doye dukker op i Swansea-sammenhæng, nu hvor Michael Laudrup sætter sig ved roret.

Andre navne som nævnes som mulige Michael Laudrup-indkøb er Utrechts Edouard Dupland og PSV's Otman Bakkal.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen