Her er Laudrups nye stjerner

Ekstra Bladet præsenterer her de største navne, som Michael Laudrup har at arbejde med i Swansea i næste sæson

(Arkivfoto: Jonas Nyrup)
(Arkivfoto: Jonas Nyrup)

Michael Laudrup blev i går bekræftet som ny manager i Premier League-klubben Swansea. Han bliver dermed den første dansker nogensinde, som får et managerjob i den bedste engelske række.

Læs også:

Se også: Swansea bekræfter: Så er Laudrup ansat

Hans nye walisiske klub har fået det flatterende kaldenavn Swansea-lona for klubbens måde at gribe kampene an på. Det spil førte PL-oprykkerne til en imponerende flot 11. plads i første sæson i Premier League.

Nu skal Michael Laudrup føre klubben skridtet videre, efter den succesrige ex Swansea-manager, Brendan Rodgers, har forladt klubben til fordel for Liverpool, og det er noget, den danske fodboldlegende ser frem til.

Se mere:

Se også: Laudrup: Har hørt meget godt om Swansea

Med et er den lille walisiske klub sandsynligvis blevet endnu flere danskeres favoritklub i England, og der sidder med garanti flere, der er interessede at lære Michael Laudrups nye spillere bedre at kende.

Dem har Ekstra Bladet fundet frem til dig, og præsenterer her Michael Laudrups nye stjerner, der måske ikke af navn siger så mange danskere noget, men som alle hver især har imponeret i Swansea.

Daniel Graham:
Den 26-årige angriber blev for et år siden klubbens dyreste indkøb, da han blev hentet for ca. 32 mio. kr. i Watford. Hans start i Swansea var sløv, men han spillede sig siden op og blev med 12 Premier League-scoringer suveræn topscorer hos den walisiske oprykker.

Michael Vorm:
Den hollandske EM-reserve blev før sidste sæson hentet for 14 mio. i Utrecht –  og hvilket røverkøb. 28-årige Vorm har haft en stor sæson mellem stængerne og fået øgenavnet ’penalty killer’ for sin evne til at redde straffespark. Målmanden blev kåret til årets spiller.

Scott Sinclair:
Swansea råder over flere dygtige kantspillere – deriblandt 23-årige Sinclair. Den tidligere Chelsea-wing lavede hattrick i playoff-finalen, da klubben rykkede op, og har også gjort det godt i Premier League. Klubbens faste straffesparksskytte nåede otte mål og fem assist.

Nathan Dyer:
24-årige Nathan Dyer er lidt af en publikumsfavorit på Liberty Stadium. Den 165 centimeter lave kantspiller blev i sæsonen 2010/11 valgt som årets spiller af supporterne og har bevist, at hans tricks også virker i Premier League. Han lavede fem mål og havde fire oplæg.

Leon Britton:
Han scorede ingen mål og lavede kun én assist. Alligevel var 29-årige Britton en de mere omtalte spillere i Premier League i sidste sæson. Han er hjertet på Swansea-holdet, ham som får spillet til at glide, og han har en højere træfprocent end Barças Xavi med sine afleveringer.

De fem ovennævnte er klubbens største navne, men mon ikke både Swansea og Michael Laudrup er interesseret i at tilknytte flere, nye spændende spillernavne...

1 af 2 Scott Sinclair (Foto: AP)
2 af 2 (Arkivfoto: Jonas Nyrup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen