Peter Schmeichel: TV3 kylede mig ud

Den tidligere landsholdsmålmand tænker ikke med glæde tilbage på TV3's behandling af ham, da han 'blev stoppet' som vært for Champions League-programmerne

Peter Schmeichel stoppede ikke på TV3 med et godt sidste indtryk af tv-stationen. (Foto: Carsten Snejbjerg)
Peter Schmeichel stoppede ikke på TV3 med et godt sidste indtryk af tv-stationen. (Foto: Carsten Snejbjerg)

- Man kan måske godt sige, at jeg blev kylet ud, siger Peter Schmeichel om sit bitre farvel til TV3 og værtsrollen i Champions League-programmerne.

Om det var rygterne om samarbejdsproblemer og for stort et ego - eller hans måske lidt for gode løn, afsløres ikke direkte, men Peter Schmeichel gik i hvert fald ikke fra TV3 i godt humør.

- Jeg fik i hvert fald et tilbud, som jeg ikke kunne acceptere, og der blev også sagt ting, der er svære at trække tilbage.

Jes Dorph-Petersen blev hentet ind fra TV2, og nu skal han være den store mand i Champions League-studiet. Og det valgte TV3 at offentliggøre lang tid inden, at den netop overståede Champions League-sæson var færdig.

Læs også:

Se også: Peter Schmeichel tilbage i Manchester United

- Jeg synes, at offentliggørelsen af udskiftningen var respektløs, når man tænker på, at jeg var loyal i otte år, siger Schmeichel til Børsen, og den tidligere målmand kan ikke se sig selv som vært på et andet sportsprogram.

- Champions League er den største sport-event, så hvad skal jeg lave? Jeg tror ikke, jeg kommer tilbage til tv som studievært på sportsudsendelser, lyder det fra Schmeichel, der allerede har fået nyt arbejde - og måske det bedste af dem alle. Han skal nemlig være ambassadør for Manchester United.

- Jeg har talt med United i fem-seks år om den nye ambassadør-rolle, men jeg kunne ikke kommitte mig pga. af Champions League. Det kan jeg så nu, og det bliver en stor udfordring.

- Jeg elsker Manchester United. Jobbet som global ambassadør er perfekt. Jeg skal repræsentere klubben i officielle sammenhænge både over for fans og kommercielle partnere. Vi mangler kun at underskrive den endelige kontrakt, før jeg begynder, siger Peter Schmeichel.

0 kommentarer
Vis kommentarer