Bendtner: Forlænger næppe

Landsholdsangriberen Nicklas Bendtner tror hverken, at han spiller i Arsenal eller Sunderland i næste sæson

Bendtner spiller næppe i Sunderland efter EM. (Foto: AP)
Bendtner spiller næppe i Sunderland efter EM. (Foto: AP)

Hverken lejer eller udlejer får glæde af Nicklas Bendtner efter sommerpausen, spår den danske landsholdsangriber i et interview med TV2 Sporten.

- Det har været dejligt at komme op og spille her. Man skal aldrig sige aldrig, men det er nok ikke sikkert, siger Nicklas Bendtner om en fremtid i lejeklubben Sunderland.

Se også: Bendtner uenig med DBU og Morten Olsen

Bendtner er på kontrakt med Arsenal yderligere to sæsoner, men heller ikke London-klubben ønsker den 24-årige fodboldspiller at vende tilbage til.

- Det er nok ikke der, min førsteprioritet kommer til at ligge, men jeg skal snakke med klubben, og så må vi se, hvad der sker, siger angriberen.

Se også: Avis: Sunderland giver Bendtner kniven

Efter en målrig marts måned i Sunderland er Nicklas Bendtner gået lidt i stå. Danskeren scorede fire mål i fem kampe fra 4. til 31. marts, men han har ikke scoret siden.

Danskeren har scoret i alt syv mål for Sunderland i Premier League.

Nicklas Bendtner kom til Arsenal i 2005, hvor han debuterede i en Liga Cup-kamp mod Sunderland samme år. Året efter blev han udlejet til Birmingham, hvor han var i to sæsoner, og sidste sommer kom danskeren til Sunderland på en lejeaftale.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere