Stærke City i total triumf mod United

Vincent Kompanys hovedstød kort før pausen sender City på mesterskabskurs i England

Her afgør han topbraget i Manchester. Vincent Kompany jubler. (Foto: AP)
Her afgør han topbraget i Manchester. Vincent Kompany jubler. (Foto: AP)

Det er ikke mange kampe siden, Manchester City syntes ude af mesterskabskampen i Premier League.

Mandag aften spillede Roberto Mancinis tropper sig tilbage på førstepladsen med 1-0 over rivalerne fra United i topbraget i engelsk fodbold.

Matchvinder blev Vincent Kompany, der med et effektivt hovedstød i de døende sekunder af 1. halvleg tordnede bolden forbi David de Gea. Et godt hjørnespark og ganske veludført af belgiske Kompany. Men hold da op, hvor Chris Smalling stod skidt placeret - og hvor sejlede David de Gea rundt i sit felt.

Se også: Arsenal har købt Podolski

Det var fortjent - og det er sejren også. City var ikke alene det bedste hold over 90 minutter, det lykkedes også fuldstændig at lukke af bagude mod et United-hold, der kun i begyndelsen af 2. halvleg formåede at dominere kampen. Egentlige chancer var det meget småt med for Wayne Rooney og co.

Til gengæld var der mere drev over de lyseblå, der med folk som Yaya Touré, Pablo Zabaleta og Gareth Barry havde fremadrettede folk, der formåede at dominere fuldstændig på midtbanen mod Paul Scholes, Ji-Sung Park og Michael Carrick.

Kyle Walker fik både masser af kraft og skru i sit frispark fra 30 meters afstand. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Premier League - 30. apr. 2012 - kl. 16:14 TV: Se Walkers 'Roberto Carlos-mål'

Nogen stor oplevelse blev kampen dog aldrig.

Sejren sender City á point med United. Men City overtager førstepladsen på en bedre målscore.

City har nu Newcastle og QPR tilbage at møde, mens United har Swansea og Sunderland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere