Arsenal har købt Podolski

FC Köln har solgt klubbens angrebsstjerne Lukas Podolski til Arsenal

Lukas Podolski rykker til Arsenal. (Foto: AP)
Lukas Podolski rykker til Arsenal. (Foto: AP)

Kriseramte FC Köln har solgt sit stærkeste kort, landsholdsangriberen Lukas Podolski, til Premier League-klubben Arsenal.

Det bekræfter FC Köln på sin hjemmeside.

Podolski skifter i sommerpausen til englænderne, der længe har været ude efter den tyske målsluger, og på sin Facebook-side forklarer han sit valg.

- Hej folkens, fra den kommende sæson vil jeg spille i Arsenal FC. Dette skifte giver mig mulighed for at spille på internationalt plan i en europæisk topklub.

Ukendt transfersum
Det er ikke noget nem beslutning for mig, for FC Köln, byen og tilhængerne er meget specielle for mig. Jeg vil altid bære FC Köln i mit hjerte, skriver han bl.a.

FC Köln er i dyb spillemæssig krise, og fyrede for nylig den norske træner Ståle Solbakken. Det har imidlertid ikke hjulpet på præstationerne, og klubben er i akut nedrykningsfare med ganske få spillerunder tilbage. I bedste fald skal den falmede storklub spille nedrykningskampe mod nummer tre fra 2. Bundesligaen.

Med salget af Lukas Podolski får FC Köln uden tvivl tilført et anseligt millionbeløb, men der er endnu ikke kommet informationer ud om hverken transferprisen eller Podolskis personlige vilkår.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere