Chelsea kan smadre Newcastles sæson

Newcastle ligger lige nu til at skulle spille Champions League-kval, men det kan Chelsea sætte en stopper for

Det er gået op for de fleste, at Chelsea er i Champions League-finalen. Det er også gået op for de fleste, at Chelsea får svært ved at slutte i top fire i Premier League, hvor den sidste plads giver adgang til Champions League-kvalifikation.

På den vigtige fjerdeplads ligger Newcastle p.t. foran Tottenham og Chelsea, men Newcastle er holdet med momentum og flere engelske eksperter tror nu på, at the magpies, som holdet også kaldes, kan slutte på en Champions League-plads.

Læs også:

Se også: Grønkjær: Di Matteo har glemt de karantæne-ramte

Men - og der er et stort men.

Skulle Chelsea gå hen og vinde Champions League-finalen over Bayern München, så er det ligegyldigt, hvad plads de selv slutter på i Premier League - så skal de spille Champions League næste år som forsvarende mestre. Og det kan komme til at koste dyrt for det hold, der slutter som nummer fire i Premier League, med mindre det bliver Chelsea selv.

Se mere:

Se også: Fodbold-eksperter: John Terry er hjernedød

England kan nemlig ikke have mere end fire hold med i Champions League, og vinder Chelsea trofæet med de store ører 19. maj på Allianz Arena, så er det kun de tre første i Premier League, der kommer med i den eftertragtede turnering.

Læs mere:

Se også: Kjeldbjerg til Chelsea: Ansæt Di Matteo

Og lige præcis det scenarie frygter Newcastle-legenden Alan Shearer.

- Det er fantastisk, hvad Newcastle har gjort i denne sæson.

- Men det ville lige være Newcastles held at slutte som firer, og så vinder Chelsea Champions League og snupper pladsen, siger Shearer til The Sun.

- Det ville være ekstremt surt at blive nummer fire og så ikke komme i Champions League, så vi håber ikke på, at Chelsea vinder finalen, siger en ærlig Newcastle-manager Alan Pardew til samme avis.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere