Ekspert: Uafgjort i aften og United bliver mestre

Stuart Mathieson, Manchester United-journalist fra Manchester Evening News, tror på uafgjort i aftenens Manchester-derby

Med en uafgjort i aften bliver United mestre, vurderer Stuart Mathieson. (Foto: PA/Neal Simpson)
Med en uafgjort i aften bliver United mestre, vurderer Stuart Mathieson. (Foto: PA/Neal Simpson)

Der er formentlig ingen journalister, der er tættere på Manchester United end Stuart Mathieson fra Manchester Evening News. Og United-eksperten tror på, at Alex Fergusons tropper kan holde til presset fra Manchester City og slippe fra Etihad Stadium med det ene point.

- Det bliver en meget tæt kamp med rigtig mange nerver.

- Hverken United eller City kan tåle at tabe, så jeg tror på en uafgjort, siger Stuart Mathieson til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Giggs: City-kamp er årsag til jeg spiller

- Der er ingen af holdene, der vil komme ud og spille på en uafgjort, men de vil falde ind i den rytme. Det bliver ikke en kamp, som spillerne kommer til at nyde.

Med et uafgjort resultat kan Manchester United holde City på de tre points afstand, og det bliver det bedste, United kan håbe på.

Se mere:

Se også: Nani: Vi bør skamme os

- Jeg tror ikke, at United kan tage til Ethiad og vinde, men bliver der en vinder, så bliver det samtidig også samme hold, der vinder mesterskabet, siger United-eksperten.

- Men United får det ene point.

Aftenens derby i Manchester er en af de fodboldkampe, der er bagt mest og hårdest op til i nyere tid i England, og det kommer til at have en påvirkning af mesterskabskampen. Det vurderer Stuart Mathieson.

Læs mere:

Se også: Ferguson skamroser sin angrebsduo

- Denne her kamp har fået så meget presse og så stort et pres, at skulle der være en taber, så bliver det mere end svært for den part at rejse sig.

- Det hold, der vinder i aften vil have den vigtige medvind med til de sidste to kampe, siger Mathieson.

Selv om Manchester United skulle få en uafgjort i aften, så er mesterskabet dog stadig ikke i hus, selv om det er godt på vej.

Se også:

Se også: Ferguson: City-kampe større end Liverpool

- De sidste to kampe mod Swansea (hjemme, red.) og Sunderland (ude, red.) er kampe, hvor jeg normalt ville sige 'Det er seks sikre point til United.

- Men man ved ikke helt, hvor man har Manchester United i år. Det ene øjeblik spiller de fantastisk og i næste, falder de til jorden. Det har vi set mod Everton og Wigan for nylig og mod Blackburn ved nytår, siger Stuart Mathieson til ekstrabladet.dk.

- Men med uafgjort i aften, så tror jeg på mesterskabet til Manchester United.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere