Mancini vil skrive historie med City

Manchester City-manager Roberto Mancini vil efterlade sig en arv i klubben, som skal matche Manchester United

Mancini vil skabe et dynasti i Manchester. (Foto: AP)
Mancini vil skabe et dynasti i Manchester. (Foto: AP)

Det engelske mesterskab kan blive afgjort i aften, hvor Manchester City tager imod Manchester United. Citys manager Roberto Mancini mener, at klubben bør vinde mange titler i de kommende år.

- Det er vigtigt, at vi ikke bare vinder et mesterskab. Jeg vil efterlade mig en arv. Vores mål bør være at matche Manchester United, Barcelona og Real Madrids bedrifter i fremtiden, siger Mancini ifølge Daily Mail.

United har vundet et hav af mesterskaber, imens City har levet i skyggen af storebroderen i Manchester. Men det skal der laves om på, mener City-manageren.

Læs også:

Se også: Mancini: Balotelli kan være med mod United

- Manchester City er bygget op til at vinde mange trofæer nu. Det må være målet. Manchester City vil være en topklub i mange år, og jeg tror, at det hold, som starter næste sæson, vil være stærkere end det, der lukker denne sæson.

- En af de ting, der tiltrak mig ved City, var muligheden for at ændre dens historie, siger italieneren.

City-profilen Yara Toure vurderer, at City har mere på spil end United, som fører Premier League med tre point inden aftenens kamp.

- Vinder vi ikke denne kamp, er vi ude af titelkampen. Vi har tabt for mange point i de seneste måneder, men nu har vi en chance og må ikke smide den væk. Det er en finale for os, siger Yaya Toure til goal.com.

Læs også:

Se også: 'City fortjener mesterskabet'

- Jeg ved ikke, hvordan titelkampen ender, eller hvem der bliver mester, men jeg har ikke skiftet mening. Vi har spillet langt bedre end United i denne sæson, siger den ivorianske midtbanespiller.

Hos United nedtoner Michael Carrick betydningen af kampen. Midtbanespilleren tror ikke, at en City-sejr vil afgøre mesterskabet.

- Hvad der end sker, så er titelkampen ikke slut efter slutfløjt. Vi er tydeligvis de to aspiranter, og det bliver tre store point.

- Men der er stadig to kampe tilbage, og sådan som de sidste uger har været, er dette derby ikke afgørende, siger Michael Carrick til klubbens hjemmeside.

- Hvem ved, hvad der vil ske. Vi kan kun se på denne kamp som muligheden for at få tre point. Forstå mig ret, det ville være et kæmpe skridt mod titlen, hvis vi vinder, men det giver os ikke trofæet, siger Carrick.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere