Villa-manager bider fornærmelserne i sig

Alex McLeish accepterer, at Aston Villa-tilhængerne er efter ham efter de magre resultater i denne sæson

Det er ikke nemt at være Alex McLeish for tiden. (Foto: Getty)
Det er ikke nemt at være Alex McLeish for tiden. (Foto: Getty)

Aston Villas manager, Alex McLeish, forbereder sig på, at han under lørdagens lokalopgør mod West Bromwich kan blive mødt med nye rasende protester fra klubbens fans.

McLeish blev tirsdag udsat for særdeles hård kritik fra alle fire tribuner på hjemmebanen, Villa Park, da Aston Villa tabte 1-2 til Bolton og dermed for alvor blev trukket med ned i bundstriden i den engelske Premier League.

- Jeg kritiserer ikke vores fans for at beklage sig eller buhe, når kampen er forbi, når vi lige har tabt endnu en hjemmekamp, som vi skulle have vundet.

Læs også: Han er sæsonens største fiasko

- Det er en del af spillet, og det accepterer jeg, siger Alex McLeish ifølge Reuters.

Den skotske manager har haft en svær første sæson i den gamle traditionsklub. Ifølge klubbens mange fans var McLeish fra starten det forkerte valg, og de føler sig tydeligvis bekræftet i deres skepsis.

For det første skiftede McLeish direkte fra Aston Villas ærkefjender, Birmingham City. For det andet var fansene langt fra overbeviste om hans kvaliteter, eftersom han to gange rykkede ud af Premier League med naboklubben.

For det tredje har skotten ry for at spille defensiv og kedelig fodbold - en beskyldning han ikke har formået at rydde af vejen i denne sæson, hvor Aston Villa kun har scoret 36 mål i 35 kampe.

Men den helt afgørende grund til den voldsomme kritik er, at Aston Villa er dumpet ned som nummer 15 i Premier League og kun har tre point til nedrykningsstregen.

Og med kun én sejr i de seneste 13 kampe, viser holdet ikke en form, der gør tilhængerne trygge.

- Ingen var mere skuffet efter Bolton-nederlaget end jeg. Jeg var fuldstændig smadret. Jeg er ligeglad med, hvad tilhængerne siger - ingen havde det så dårligt som jeg, da vi gik fra banen, siger Alex McLeish.

Lørdagens udekamp mod West Bromwich er sæsonens tredjesidste kamp for Aston Villa.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere