Wayne Rooney hjælper dansk børnefond

Den danske velgørenhedsfond KidsAid indgår aftale med den verdensberømte fodboldspiller Wayne Rooney

Wayne Rooney hjælper syge, danske børn. (Foto: AP)
Wayne Rooney hjælper syge, danske børn. (Foto: AP)

I samarbejde med Danmarks eneste motorcykelproducent Lauge Jensen skal den engelske fodboldstjerne specialdesigne en eksklusiv motorcykel til fordel for velgørenhed.

Motorcyklen skænkes til KidsAid og sættes på auktion fra slutningen af maj 2012. Overskuddet fra salget går ubeskåret til KidsAid, der støtter syge og svage børn i Danmark.

- Den motorcykel, vi har designet er inspireret af mit saksespark mod Manchester City sidste sæson, fortæller Wayne Rooney.

Vil takke danskerne
- Det faktum, at de indsamlede midler går til børn i Danmark, er en måde for mig på vegne af spillerne fra Manchester United at takke danskerne for den støtte, de viser os, siger han.

26-årige Wayne Rooney har spillet 73 kampe for det engelske landshold. Han har været med til at vinde fire mesterskaber, to League Cups-titler og en Champions League-triumf for Manchester United.

Hos KidsAid er man begejstret for samarbejdet med den britiske fodboldstjerner.

Hjælper syge børn
- Det kan være med til at sætte fokus på de børn og unge, der hver dag har sygdom helt tæt inde på kroppen, siger KidsAid Fondens formand Søren Bach.

Siden 2000 har KidsAid samlet penge ind med det formål at gøre syge og svage børns hverdag lidt sjovere.

KidsAid arrangerer for eksempel GolfAid - Stjernegolf, hvor en lang række kendte danskere én gang om året dyster om titlen som Danmarks uofficielle danmarksmester i golf.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere