Fodbold-eksperter: John Terry er hjernedød

Chelsea bliver rost skyerne for dere sindsats mod mægtige Barcelona, mens John Terry bliver slagtet af de engelske eksperter

Det er ikke meget, som de engelske avisers fodboldeksperter har til overs for Chelseas anfører John Terry, der i aftes blev udvist i første halvleg i den anden semifinale i Champions League mod Barcelona.

Terry valgt kort før pausen helt uforståeligt at hamre sin knæ op i halebenet på Barcelonas Alexis Sanchez, mens bolden ikke var i nærheden. Det spottede den tyrkiske dommers ene assistent, og så var det farvel og tak til John Terry for resten af semifinalen og endnu vigtigere - finalen.

Læs også:

Se også: Chelsea-træner tilgiver tåbelige Terry

Og der bliver ikke lagt fingre i mellem i den engelske presse.

Bl.a. går The Suns Steven Howard benhårdt til værks.

- Det var en absurd, hjernedød handling fra den tidligere anfører for landsholdet.

- Og hvis han troede, at det brændte straffe i finalen i Moskva i 2008 (Chelsea tabte CL-finalen til Manchester United) var slemt nok? Denne gang kommer han til at undvære selve finalen, skriver Steven Howard blandt meget andet.

Se mere:

Se også: Terry: Undskylder overfor alle

Og på The Mirror er der fuld enighed hos Oliver Holt.

- Det er et øjebliks galskab, der vil komme til at jage John Terry for evigt.

- Og hvis Chelsea skulle vinde finalen, så bliver det ikke John Terry, der kommer til at løfte trofæet. Han kommer til at stå på tribunen i sit jakkesæt og se en anden mand løfte det trofæ, som han mener, han er forudbestemt til at vinde, skriver Holt i sin klumme.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere