Premier League-oprykkere på jagt i Superligaen

Readings manager kigger på forstærkninger i Superligaen - specielt hos FCK og OB

Skal N'Doye til Reading? (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Skal N'Doye til Reading? (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Brian McDermot sikrede Reading adgang til Premier League ved at vinde den næstbedste engelske række, og som alle andre oprykkerhold, er jagten sat ind på forstærkninger.

Og manager Brian McDermot har i første omgang kastet sig over Superligaen, hvor han i aften er at finde på Haderslev Stadion, hvor SønderjyskE tager imod FCK i returopgøret i pokalturneringens semifinale. Et meget fornuftigt lyder, at McDermot kommer for at kigge primært på FCK's angrebs-es Dame N'Doye, der gang på gang imponerer for mesterholdet.

Læs også:

Se også: Lars Jacobsen slipper billigt

Der er den lokale engelske medie getreading.co.uk, der skriver, at McDermot er i Danmark. Og i onsdags så Reading-manageren OB-tabe til AGF.

Her kiggede McDermot angiveligt på Eric Djemba-Djemba og måske Bernard Mendy.

Se mere:

Se også: Schmeichel kan spille Champions League næste sæson

Er det N'Doye som Reading er brændt varme på, så er det ikke noget, som senegaleserens agent, Niclas Jensen, er bekendt med.

- Jeg har ikke hørt noget om det, siger Niclas Jensens til tipsbladet.dk.

Læs mere:

Se også: Reading sikrer oprykning til Premier League

- Det er svært at sige, om den klub kunne være interessant for Dame, men umiddelbart ligner det et godt match, men der er mange ting, som gør sig gældende. Først og fremmest forholder vi os til, at han er FCK-spiller og har kontrakt der, og de skal selvfølgelig i første omgang have en transfersum, de er tilfredse med, så der er rigtig mange hvis'er. Men selvfølgelig er Premier League enormt interessant, det er der ingen tvivl om, siger Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere