van Persie skamroser holdkammerater

Theo Walcott får ros af sin holdkammerat i Arsenal efter søndagens kåring som Englands bedste spiller

Robin van Persie med beviset på kåringen. (Foto: PA Photos)
Robin van Persie med beviset på kåringen. (Foto: PA Photos)

Arsenal ville have ligget og rodet rundt længere nede i Premier League uden Robin van Persies forrygende målnæse denne sæson, hvorfor han søndag blev belønnet med prisen som årets spiller i engelsk fodbold.

Men den hollandske topscorer ville også selv have ligget og sejlet rundt uden nævneværdig succes, hvis ikke det havde været for resten af holdet.

Se også: van Persie Årets Spiller i England

Det skyndte han sig at pointere, da han søndag aften havde fået prisen foran Wayne Rooney og Sergio Agüero.

- Uden dem (holdkammeraterne, red.) havde jeg ikke opnået ret meget. Eksempelvis Theo Walcott. Han har leveret 12 assists eller deromkring. Det sætter jeg utrolig meget pris på, sagde van Persie til Press Association Sport.

Kæmpe ære
Glæden over at have vundet den fornemme pris var naturligvis stor.

- Når andre siger, at du er den bedste, betyder det meget. Men det gør det endnu mere specielt, når det er dine direkte modstandere, der siger det.

- Du spiller mod dem uge efter uge. Og alle spillere går efter at vinde det hele. Det er derfor en kæmpe ære, når de andre - efter en hel sæson - peger på dig som den bedste, sagde han.

Han følger i fodsporene på Arsenal-legenderne Liam Brady, Dennis Bergkamp og Thierry Henry, der alle tre nåede at vinde prisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere