Shaky City klar til guldkamp mod United

Manchester City overbeviste ikke mod Wolverhampton, men fik den krævede sejr og er klar til 'finale' mod Manchester United

Sergio Aguero bragte City på 1-0. (Foto: PA)
Sergio Aguero bragte City på 1-0. (Foto: PA)

Der er lagt op til et brag af en Premier League-finale, når Manchester United mandag den 30. april spiller mod City på Etihad.

For med Uniteds 4-4 kamp mod Everton og Manchester Citys 2-0 sejr ude over Wolverhampton er City blot tre point efter Manchester United på førstepladsen.

Se også: United-brøler: Mesterskabskampen pivåben

Manchester City overbeviste dog langt fra mod Premier Leagues bundprop - men gjorde det nødvendige og har formentlig mere i sig til PL-finalen om godt en uge.

Wolverhampton spillede i store perioder af kampen godt med men formåede ikke at spille sig til store chancer. Og efter en lille halv times spil blev det tydeligt, hvorfor Wolwes rykker ud af Premier League. Med få afleveringer fik City splittet forsvaret, og Clichy serverede med en perfekt aflevering bolden for en fri Sergio Aguero, der bragte City på 1-0.

Se også: Irriteret Ferguson: En foræring, en parodi

Efter pausen gentog billedet sig. Wolverhampton spillede pænt med midt på banen, men holdet, der målt på scorede mål har ligaens dårligste offensiv, var tandløse mod Citys stærke defensiv.

Og et kvarter før tid slog Manchester City sejren fast med et hurtigt kontraangreb sat i scene af Carlos Tevez. Den lille argentiner fik alt for meget tid og fandt bagerst i feltet en helt fri Samir Nasri, der scorede sikkert i situationen.

I kampens sidste minutter var det ren legestue - alligevel jublede hjemmeholdets fans, som med nederlaget må konstatere, at Wolverhampton rykker ned.

Med sejren er City tre point efter United med tre kampe igen.

De to Manchester-klubber mødes næste mandag klokken 21.

I aftenens anden Premier League-kamp tabte Liverpool skuffende med 0-1 til West Bromwich. Daniel Agger spillede hele kampen i hjemmeholdets midterforsvar og ragede en advarsel til sig undervejs.

Resultatet betyder, at Liverpool sidder fast på ottendepladsen, mens West Bromwich rykker op som nummer 10.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere