De vinder Premier League

Med fem runder tilbage blev der pludselig åbnet en lille chance for, at Manchester City kan indhente noget af Manchester Uniteds forspring

Afslutningen i Premier League nærmer sig med hastige skridt, og med forbehold for, at man ikke kan skrive historien om efter hver eneste runde, har ekstrabladet.dk's Premier League kigget på de sidste fem runder og den igen åbne kamp om mesterskabet.

Manchester Uniteds manglende kampe:

Aston Villa (hjemme)
Everton (hjemme)
Manchester City (ude)
Swansea (hjemme)
Sunderland (ude)

- United har inden nederlaget til Wigan vundet syv kampe i træk, så man skal passe på ikke at skyde for meget betydning i det ene nederlag, siger Morten Bruun til ekstrabladet.dk.

- Men omvendt har Manchester United ikke spillet berusende fodbold i de sidste mange kampe. De har måske et udfald for hver fjerde gode kamp de spiller.

Se også: Ferguson tosset efter nederlag

- Men de er et tophold, og en af grundende til, at de har vundet så meget, som de har, er deres evne til altid at rejse sig efter dårlige præstationer, understreger Morten Bruun.

Og han er ikke i tvivl om, at Manchester United nok skal hive mesterskabet hjem.

- De er stadig kæmpe favoritter, også selv om de var overraskende ringe i aftes mod Wigan.

- Deres slutprogram ser stadig lettere ud en Citys - også selv om City skulle vinde det indbyrdes opgør og forskellen være nede på to point. Manchester Uniteds kampe mod Swansea og Sunderland er mod hold, der på papiret intet har at spille for, så mesterskabet skal Manchester United nok vinde.

Manchester Citys manglende kampe:

Norwich (ude)
Wolverhampton (ude)
Manchester United (hjemme)
Newcastle (ude)
Queens Park Rangers (hjemme)

- Det sjove ved Manchester City er, at Manchester City pludselig ligner et hold, som alle kan tage point fra. Det gjorde de ikke for bare et par måneder siden.

- De lignede måske et rigtig godt hold i aftes, da de slog West Bromwich 4-0, men West Brom. har intet at spille for, siger Morten Bruun.

Mancini glæder sig over, at Manchester City nu er sikre på Champions League-deltagelse. (Foto: AP/Tim Hales) Premier League - 12. apr. 2012 - kl. 08:31 Mancini: Vi kan ikke vinde mesterskabet

- Og Manchester City skal stadig møde et par hold, der ligger og kæmper for at komme fri af nedrykning. Det er ikke altid lige let, som Manchester United fik at føle mod Wigan i går.

- F.eks. tog Queens Park Rangers tre point fra Arsenal, understreger Premier League-eksperten.

- Kampen mod Newcastle bliver heller ikke let, for som det ser ud nu, ligger de og slås med om en plads i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere