Bendtner: Jeg gider ikke glo på Ronaldo

Ekstra Bladets klummeskribent sætter sit drømmehold - og der er hverken blevet plads til ham selv eller Diego Maradona

Den danske landsholdsforward sætter i dagens Ekstra Bladet sit drømmehold. I en moderne 4-3-3-opstilling er der dog hverken blevet plads til Diego Maradona eller ...Nicklas Bendtner.

Til gengæld er aftenens to helt store El Clasico-aktører repræsenteret, og i Bendtners klumme skinner det igennem, at Sunderland-angriberen er større fan af Ronaldos fodbold-kvaliteter end af hans personlighed:

- Ok, jeg gider ikke glo på ham, men hans kvaliteter er vanvittige. Jeg elsker lidt selvsikkerhed og arrogance, men den dreng er da for vild…men, hey, omvendt, så kan han vel gøre, lige hvad han har lyst til. ;) Har hørt, at han lever som en robot med mad, sove, træning, osv., og det kan man se.

Læs også:

Se også: Tyv stjæler Ronaldos støvler

- Vi kan ikke tage noget som helst fra ham, han er nok så komplet, som man kan blive som fodboldspiller.. Han slår rekorder hele tiden og nej, det er ikke andres – det er hans egne… Han skriver allerede historie, skriver Nicklas Bendtner, som også har en tidligere holdkammerat blandt sine 11 udvalgte:

- Jeg spillede med Ashley Cole i Arsenal, og siden dengang har jeg været vild med hans stil. Han kan alt, hvad en back skal kunne, men mest af alt er han en frygtindgydende forsvarsspiller.

Læs også:

Se også: Ekspert: Real bør overfalde Barca

- Ronaldo har udtalt, at Cole er den sværeste, han har spillet overfor i en 1-mod-1 situation, og jeg kan kun give ham ret. Ashley er hurtig, god med bolden, rolig, velovervejet og voldsom i sine indgreb. Oveni det volder han problemer for modstanderens forsvar, når han ikke selv forsvarer. Han burde have vundet mere i sin karriere, men har stadig tid, skriver Bendtner.

Her er Bendtners all time-drømmehold:

Buffon

Cafu - Beckenbauer - Maldini - Cole

Xavi - Zidane - Cruyff

Messi - Pelé - C. Ronaldo

Køb avisen i dag og læs, hvilke begrundelser landsholdsbomberen giver for alle sine valg. Og læs, hvem har valgt som træner for holdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere