Chelsea-stjerner er færdige i klubben

Drogba og Frank Lampard har været med til at bringe Chelsea ud af krisen - men er alligevel på vej væk

Drogba - på vej til kinesisk fodbold. (Foto: AP)
Drogba - på vej til kinesisk fodbold. (Foto: AP)

Det kan godt være, at Chelsea-træner Roberto Di Matteo har fået Chelsea tilbage på sporet ved hjælp af aldrende stjerner stjerner som Didier Drogba og Frank Lampard.

Men flere britiske aviser, blandt andre Daily Mirror, skriver alligevel, at Chelseas aldrende stjerner trods de seneste ugers succes er på vej væk fra klubben.

Det er angiveligt klubejer Roman Abramovich, der fastholder, at Chelseas gennemsnitsalder skal væsentligt ned.

Det skal ifølge Daily Mirror ske ved at Drogba - Chelseas redningsmand mod Barcelona, Lampard og Ashley Cole sendes væk, mens spillere som Salomon Kalou, Raul Meireles og Jose Bosingwa kan følge, hvis man kan finde købere til dem.

Læs også:

Se også: Stjerner håner Drogba: Rejs dig nu op!

Samme vej kan Di Matteo ryge, selv om det vurderes, at han kan få en chance i næste sæson også, hvis det lykkes ham at vinde Champions League.

Men uanset hvem træneren bliver, skal holdet fornys - et projekt, som Villas-Boas også forsøgte at gennemføre, men som ikke lykkedes ham.

Det er ifølge Daily Mirror og skotske Express Abramovich og hans tekniske direktør, Michael Emenalo, der har besluttet at fastholde udrensningen og foryngelseskuren, som blev planlagt under Villas-Boas.

Se også: Chelsea-stjerne får sparket

Unge dyrt indkøbte og højt lønnede spillere skal have chancen oftere, og de to topbosser har peget på navne som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Josh McEachran, Ryan Bertrand og Thibaut Courtois som navne, der skal have flere kampe i næste sæson.

Paris Saint Germain og Los Angeles Galaxy er to af de klubber, der tidligere har været interesserede i Frank Lampard.

Didier Drogba ventes at skifte til kinesisk fodbold, hvor Nicolas Anelkas klub skulle være klar med en toårig kontrakt, der sikrer angriberen en vanvittig ugeløn på cirka 1,2 millioner kroner - efter skat...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere