Ferguson sætter 'filmende' Young på plads

Sir Alex Ferguson har taget et alvorsord med Ashley Young i forhold til hans filmeri

Det skal være slut med at smide sig i feltet for Uniteds Ashley Young, fortæller Alex Ferguson. (Foto: Jon Super/AP)
Det skal være slut med at smide sig i feltet for Uniteds Ashley Young, fortæller Alex Ferguson. (Foto: Jon Super/AP)

I de to foregående weekender i Premier League er Manchester Uniteds fløjspiller Ashley Young tumlet omkuld i straffesparksfeltet, som om han var blevet savet ned på det groveste.

Men begge gange har de langsomme gengivelser vist, at Young dårligt nok var blevet rørt af henholdsvis Queens Park Rangers eller Aston Villas forsvarere.

Derfor har han den lynhurtige offensiv-spiller fået en hård medfart af både kollegaer, fans og medier i England, der traditionelt set har det svært med spillere, der filmer på fodboldbanen.

Læs også: Alex Ferguson: Det var film

Manchester United-træner, Alex Ferguson, indrømmede da også på pressemødet forud for weekendens hjemmekamp mod Everton, at han har set sig nødsaget til at tage en snak med Ashley Young.

- Ja, jeg har talt med Ashley, og han forstår godt, hvad det handler om. Forhåbentlig vil det gøre en forskel, lød det brødbetynget fra Manchester United-træneren, der dog alligevel erklærer sig uenig i den kraftige kritik, som Young har været udsat for.

- Grunden til, at folk reagerer, er, at vi er Manchester United. Hvis modstanderen ikke havde ramt Ashley i sidste uge, havde han scoret, sagde Ferguson på pressemødet ifølge Sky Sports og fortsatte:

- Han (Aston Villas forsvarer, red.) ramte ham, og Ashley Young forsøgte at overspille det. Men jeg er ikke sikker på, at det var hans intention at få et straffe. Han faldt dog hurtigt omkuld.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere